HOFSTEDE, DONK EN MYRA IN SAMENSPANNING OM SIETZE TE ‘KAPEN’: GEEN MIDDEL NU MEER TE SMERIG

VOLGENS TON HOFSTEDE WAS SIETZE HET ‘OFFICIELE HOOFD BEVEILIGING’ VAN DOODSBEDREIGER ERIC DONK: ZOVEEL WAANZIN WORDT ZELFS ONS TE GORTIG * SIETZE EN DONK HADDEN AL JAREN GEEN CONTACT MEER EN SIETZE WAS VOLLEDIG OVERTUIGD VAN HET SMERIGE VERRADERS-KARAKTER VAN DONK * MICHA SPRAK SIETZE DE LAATSTE MAANDEN ELKE DAG EN VIERDE ZIJN LAATSTE VERJAARDAG BIJ HEM THUIS IN BAD BENTHEIM * OOK MET DE FAMILIE STOND MICHA IN HECHT CONTACT

Hier worden we toch wel even stil van. De wijze waarop Ton Hofstede nu over het lijk van Sietze Planting gemene zaak maakt met Donk en Myra die Micha recent nog met de dood hebben bedreigd is verbluffend. Leugen na leugen na leugen…. Hofstede wil de mogelijkheid van moord niet eens in overweging nemen en stelt dat hij ‘vermoedelijk een acute benauwdheid kreeg door een longembolie’. Natuurlijk zette Donk de serie Krikke-gate onder druk van deze site weer online. Dat Sietze hem blijkbaar in 2015 ooit heeft verzocht de filmpjes ’tijdelijk offline te zetten’ doet daar natuurlijk niets aan af. En dan de idiote claim van Myra dat haar zielige -opnieuw van mij gejatte- interview met Sietze ‘op zijn verzoek ook offline stond’… Nou, ik kan u zeggen dat Sietze mij nooit gevraagd heeft mijn interview met Sietze offline te zetten! Gelukkig staat dat met vlag en wimpel bovenaan op YouTube:

De vraag is natuurlijk: waarom gebeurt dit allemaal? Waarom wordt Micha benaderd door ‘vriendin’ Louise en onder druk gezet de lezing van moord van zijn site te verwijderen ‘uit respect voor de familie?’ Later meer!

3 Replies to “HOFSTEDE, DONK EN MYRA IN SAMENSPANNING OM SIETZE TE ‘KAPEN’: GEEN MIDDEL NU MEER TE SMERIG”

  1. Ach die club die een internationale heroïne handelaar op zit te hemelen en een moordenaar uit een pedonetwerk zit wit te wassen. Hoe meer ze in de vergetelheid raken des te meer risico ze lopen dat ze opgeofferd worden. Gewoon gaar laten koken in hun sop en geen aandacht geven. Zowel HHC en JDTVHQ zijn zo dood als een pier. Hoe minder aandacht je ze geeft hoe gekker ze worden. Laat ze lekker aan dat dode paard, de zaak Baybasin trekken. Omdat je niets goeds van ze hoeft te verwachten is het ook niet nodig om hun e-mails te lezen of comments. Gewoon totaal negeren en focusseren op echt nieuws.

  2. Omdat de ietwat te jolig genoemde ‘Demmink squads’ daadwerkelijk bestaan en het op ‘complotters’ voorzien hebben, hartaanvallen, ongelukjes. Dacht eerst dat dit AIVD is maar hoogstwaarschijnlijk opereren deze squads directie onder justitie. Juist is er ooit een scheiding gemaakt tussen AIVD, inlichtingen, en uitvoerende tak, justitie zodat er nog een instantie tussen zit. Maar justitie opereert nu op eigen houtje, heeft haar eigen death squads. En swapichou is daar front van, en Donk maakt daar onderdeel van uit.

  3. DSR had juist deze Plantinga op het oog om, als een soort Johannes Post, fysiek uitvoering te gaan geven aan de verplichte psychopatentest.

    Hij aan het hoofd van “de noodweer inzetgroep Plantinga” die dan de voor de psychopatentest met hersenscan beoogde (want door hun narcisme verdachte/geïndiceerde) figuren van hun bed licht en aflevert waar de illegale CAT-scanner gereed staat om de al dan niet ‘alien’ malende ‘mindset’ aan te tonen.

    Zelfs de Romeinen waren immers niet zo gek geweest, om nu deze mogelijkheid er eindelijk is, aan het Romeins Recht te blijven vasthouden, als een drenkeling aan de laatste strohalm.

    Voor psychopaten is dat Romeinse Recht wel uiterst voordelig natuurlijk……dus grote weerstand van de “allerhoogste” (= laagste meest weerzinwekkende) hand om daar een gezonde verandering in aan te gaan brengen.

Geef een reactie