HOLLAND HOUSE OF HORROR: BILDERBERG-KASJA ONFERMT ZICH OVER HUIS VOOR KLOKKENLUIDERS

EXTRA: VATICAAN VERWEPT AANBEVELINGEN AUSTRALISCHE MISBRUIK-ONDERZOEKSCOMMISSIE REEDS NA ENKELE UREN: WE MOETEN KUNNEN DOORGAAN MET HET VERKRACHTEN VAN KINDEREN! * MARCEL ‘GEEN BANDEN’ GELAUFF BLIJFT ZWIJGEN

MINISTER DIE IS AANGESTELD DE DEMOCRATIE OM ZEEP TE HELPEN EN HET VOLK UIT TE MOORDEN WIL ‘ZO SNEL MOGELIJK EEN NIEUW BESTUUR VOOR HET KLOKKENLUIDERSHUIS 2.0’ * JORIS DEMMINK GENOEMD ALS NIEUWE VOORZITTER HUIS VOOR DE KLOKKENLUIDERS

[wp_ad_camp_1]

In wat niet anders kan worden gezien dan een satanische provocatie naar het Nederlandse volk en een ultieme waarschuwing voor klokkenluiders NOOIT naar buiten te treden heeft Bilderberg-bezoeker Kasja Ollongren zich nu gestort op het Huis voor Klokkenluiders met als missie ook het laatste restje steun voor melders van misstanden om zeep te helpen. Verbijsterend hierbij is dat de SP, de grote motor achter het Klokkenluidershuis, zich niet roert of verzet. Ook de NVJ slikt deze nieuwe provocatie van de NWO uiteraard voor zoete koek. In een eerder artikel wezen we erop dat het hele door de overheid in gang gezette klokkenluiders-gebeuren, inclusief de Expertgroep, vanaf het begin een grote deep state-operatie is geweest van de AIVD waarin Gerrit de Wit een hoofdrol speelde.

7 Replies to “HOLLAND HOUSE OF HORROR: BILDERBERG-KASJA ONFERMT ZICH OVER HUIS VOOR KLOKKENLUIDERS”

 1. De Expertgroep. Als iemand vanuit Noord NL hun benaderde werd hij doorverwezen naar Dick Gosewehr uit Vledder. Dick zou zijn baan bij de politie zijn kwijtgeraakt wegens te kritisch.

  Dick is zo’n beetje de Peter R. van Noord NL. Hij komt oorspronkelijk ook uit Amsterdam of vlakbij daarvandaan.

  Dick is van mening dat de moord op Andrea Luten en de verdwijning van Willeke Dost niets met elkaar te maken hebben.
  De in 2002 vrijgesproken patsy Richard Kelly zou in 2012 na het behalen van zijn advocatenbul zijn overleden: zelfmoord. Of gezelfmoord, dat denk ik eerder.
  Kelly was een bekende van Jack van der Zee, de ex van springruiter Albert Zoer. Jack werd in Ruinen vermoord door een misbruikslachtoffer die hij ongewenst seksueel zou hebben benaderd.
  Het misbruikslachtoffer kreeg TBS, dus die lult nergens meer over.

  Dick Gosewehr was ook actief in het dossier van de moordbroers uit Hoogeveen, ze groeiden op in Wijster. De broers Richter schoten – volgens justitie dan – op een mannenontmoetingsplaats Berend Smit uit Dwingeloo dood. Ook zouden ze een jaar later het bejaarde echtpaar Veenendaal uit Exloo hebben gewurgd, althans daar kwam het OM een halfjaar na hun dood mee.

  Volgens justitie waren het roofmoorden. Berend zou van vijftig euro zijn beroofd. Of het een normaal tarief is voor een triootje? Ik heb geen idee (of dat gebeurd is).
  Meneer Veenendaal schreef onder dwang vijfentwintigduizend over van de spaar naar de gewone rekening. De pincode gaf hij ook aan de broers, maar ze namen niets op.

  De 22-jarige Steffanie Valerie Terpstra uit Aduard was gelegerd op dezelfde basis als Admilson Richter: Havelte. Ze werd dood in een weiland gevonden.
  Frappant is wel dat dit in dezelfde maand gebeurde als waarin het echtpaar Veenendaal dood in huis werd gevonden.

   1. Dat je niet alles moet geloven van wat justitie in Noord NL zegt. Nee fout. Opnieuw. Dat je niets moet geloven van wat justitie in Noord NL zegt. Zeker niet als het om zedenzaken gaat.

    Zeg Berrie Tell: jij bent toch een (betaalde?) trol?

 2. Lesbo hier, homo daar, logica en klapsigaar……De uiterst walgelijke, klokje rond “Oranje” hoogverraders ijskoud doorhakkend aan de dagelijkse arbeid:

  Ollongren is een lid van het van origine Fins-adellijke geslacht Ollongren. Ze is een dochter van de Nederlandse informaticus en sterrenkundige Alexander Ollongren, die in 2002 werd ingelijfd in de Nederlandse adel.

 3. Nu we de mogelijkheid hebben, moeten we subiet (voordat het te laat is!!!) gaan testen op psychopathie.

  JE BENT EEN RUND ALS JE MET VUURWERK STUNT.

 4. Joris Demmink als nieuwe voorzitter van het Huis van de Klokkenluiders, lijkt me wel te passen binnen SS psychopathocratie PB BV.

  Donner de WMD-fluisteraar in de Raad van (PB BV) State is bijv. ook zoiets.

 5. Waarom is het verbijsterend dat de SP zich niet roert of verzet?

  Gesticht door Mao psychopaten met behulp van malcontente arbeiders, kunstenaars en windbuilen, hebben ze zich nu ingevroten in psychopathocratie Prins Bernhard BV, die evenals Mao medeplichtig is aan de walgelijkste massamoorden.

  Het is volkomen logisch dat ze aan klokkenluiders een broertje dood hebben.

Geef een reactie