HOLOCAUST-GATE VVD: HET UMFELD VAN MARK RUTTE

HOLOCAUST-GATE VALT MIDDEN IN EEN WERELDWIJDE CAMPAGNE VOOR HET VERMOORDEN VAN BABY’S -IETS WAAR DEZE SITE ALS ENIGE AL JAREN OP WIJST! * KILLING BABY’S NO DIFFERENT FROM ABORTION’ * MAN VERMOORDT BABY LIVE OP FACEBOOK * WEER HANDEL BLOOTGELEGD IN STUKKEN VAN IN ELKAAR GEHAKTE BABY’S IN DE VS * VOOR HET EERST DIRECTE LINK TUSSEN BILDERBERG EN KINDERMISBRUIK VIA VICTOR HALBERSTADT

ONDER DEZE MAFIA-HOLOCAUST-OMSTANDIGHEDEN KAN GEEN KABINET WORDEN GEFORMEERD. ER ZIJN NU TWEE MOGELIJKHEDEN: NEDERLAND KOMT ALS NWO-‘GIDSLAND’ ALS EERSTE LID VAN DE EU ONDER DIRECT BESTUUR TE STAAN VAN BRUSSEL, OF ER KOMT EEN RUTTE-PEDO-JUNTA -DIE IS ER IN FEITE NATUURLIJK AL

Correctie: De vrouw die in de video ook wordt genoemd als close adviser van Mark Rutte is Kajsa Ollongren. Ook vonden we nog een relate tussen Loek Hermans en de Katholieke pedo-kerk die het vermelden waard is: Hermans is een neef van wijlen hulpbisschop Alphons Castermans. Deze man was in de jaren 80 hulpbisschop te Roermond, een satanisch centrum van misbruik op industriele schaal. Tenslotte zijn we in het schema nog vergeten te noemen meester-spindoctor Jan Driessen.

4 Replies to “HOLOCAUST-GATE VVD: HET UMFELD VAN MARK RUTTE”

 1. Psychopaten dringen alle machtsposities binnen, waarbij het priesterschap door “de ‘mindset’ van Iwan de Verschrikkelijke” kennelijk als ‘pure evil’ interessant wordt beschouwd. Wat is immers aantrekkelijker voor ‘pure evil’, dan om als vertrouwenspersoon-priester, God nederig dienend, tot enorm beschadigend misbruik over te gaan.

  Daarbij mogen we nooit “over één kam gaan scheren”.

  Bovendien, de RK Kerk, blijkt ruimhartiger met de betalingen/schadevergoedingen dan de “Oranjes”. Die misbruiken hun ellebogenwerkend en driedimensionaal sjacherend, moordend en ‘erbschleichend’ ge-usurpeerde echt vorstelijke status (vorstelijk pur sang zeg naar), ijskoud om NOOIT te hoeven betalen, zoals het (toevallig of niet) ook psychopaten betaamt.

 2. Onze topjournalist Kat is weer zo slordig aan het googelen geslagen dat hij de datum en de inhoud weer eens vergat te controleren: ‘Killing babies no different from abortion, experts say’ stamt uit 2012 en gaat over ethische discussies rond het begrip abortus (Kat is blijkbaar gestopt met lezen na de kop).

  ‘Planned Parenthood ‘Lamborghini Lady’ Negotiates Harvested Baby Part Prices In New Video’ gaat niet over een netwerk, ook niet over het vermoorden van baby’s, maar over (idd dubieuze) handel in weefsel van foetussen dat achterblijft na abortussen.

  ‘Man vermoordt baby op Facebook Live’ betreft de moord van een Thaise man op zijn dochter, waarna hij zelfmoord pleegde.

  Kortom: niets hiervan heeft ook maar enigszins te maken met een ‘campagne voor het vermoorden van baby’s’.

Geef een reactie