HOND EDWIN DE ROY VERMOORD ALS ‘WAARSCHUWING’ VOOR ZIJN ORANJE-BOEK?

KOMT HET ORANJE-BOEK VAN EDWIN DE ROY OOIT IN DE BOEKHANDELS TE LIGGEN NA HET VERBOD OP HET VAATSTRA-BOEK EN HET SREBRENICA-BOEK? * WANNEER ORGANISEERT JACK DE VRIES DE EERSTE OPENBARE BOEKVERBRANDING OP DE DAM? * OF KIEST ORANJE VOOR DE HARDERE VORM VAN INTIMIDATIE DAN DE JURIDISCHE WEG NU HET BOEK OVER HENZELF GAAT?

Geachte heer De Roy van Zuydewijn,

Tijdens de grote zomerschoonmaak heb ik in ons stichtingsarchief nog enkele foto’s gevonden, die wellicht Interessant kunnen zijn voor uw nog verschijnen boek ‘House of Orange: Fascism, Corruption and Assassinations’. Deze foto’s staan niet op de memory stick met de plus minus 1200 documenten, die ik u op woensdag, 23 april jl. persoonlijk aan u heb afgegeven in de bossen bij Hilversum: U treft deze foto’s aan op de website van Pro Republica en in het boek van Ton Biesemaat: ‘Geheimen van Oranje’. De onderbouwende informatie heb ik er zelf bij gezocht. Het betreffen naar mijn mening twee uiterst boeiende foto’s, die u hieronder aantreft. LEES VERDER OP DE SITE VAN JAN PETER MANTE

3 Replies to “HOND EDWIN DE ROY VERMOORD ALS ‘WAARSCHUWING’ VOOR ZIJN ORANJE-BOEK?”

 1. Of dit een ‘adapted compensated psychopath’ nu goed definieert? Naar mijn smaak niet. Er zijn geen woorden voor een dergelijk ‘alien’ ding:

  ==================
  Mijn allerhartelijkste dank voor uw advies tijdens ons telefoongesprek van 2 juni jl. om het boek ‘Niets was wat het leek’ over prins Bernhard van Gerard Aalders, historicus en oud-medewerker bij het NIOD te lezen. De conclusie na het lezen van dit boek is overduidelijk. Prins Bernhard is inderdaad met recht een in- en intens slecht mens geweest met een SS- en SA verleden.
  =======================

  Maar net als Hillary Clinton gaat Holle Bolle onverdroten voort als een zielloze tank.

 2. Als De Roy van Zuydewijn, op dezelfde manier of erger behandeld door de SS psychopaat, trouwens niet met Margrietje Scharminkeltje gehuwd (een sacrament) geweest zou zijn, dan had de MSM nooit iets over de aangelegenheid gepubliceerd of willen publiceren.

  Daar zit ergens een héél vies bijsmaakje aan.

 3. Psychopaten zijn geen boek waard.

  Hij had al een boek: “Oranjebitter” en daarin bleek (meen ik me te herinneren) weer gewoon dat zijn vader ooit een relatief klein (!) pijnpuntje met Bernhard had gehad, dat voor de SS psychopaat genoeg was voor -voor psychopaten- kenmerkend grenzenloos ‘outlandish behavior’.

Geef een reactie