HOOFDREDACTEUR AD WEIGERT NOG TE REAGEREN OP KLACHT OVER TWITTER-TERREUR CHRIS KLOMP

OPNIEUW BLIJKT DAT CHRIS KLOMP OPEREERT IN EEN ‘JURIDISCH VACUUM’ ALS MIVD-OPERATIVE EN ‘NIET VATBAAR’ IS VOOR DE WET * KLAAG OOK OVER DE ‘JOURNALISTIEKE TERRORIST’ KLOMP VIA INTERNET@AD.NL * HIJ BREEKT NU VOORTDUREND IN OP MICHA’S TWITTER OM ZIJN PEDO-GIF TE SPUIEN * KLOMP SCHRIJFT MET GEEN WOORD OVER DE ZAAK-LISA EN DE KINDERVERKRACHTENDE TOP-JURISTEN

Jacobus Van der Zee
To: internet@ad.nl
Bcc: drsmkat@yahoo.com

Feb 27 at 4:35 AM

Geachte heer of mevrouw,

Ik vraag uw aandacht voor onderstaande e-mail die ik gisteren naar de redactie van het AD heb gezonden.
De ontvangst is niet bevestigd. Wilt u zo vriendelijk zijn om mijn klacht bij de desbetreffende leidinggevende van de heer Klomp te bezorgen?

In afwachting van uw reactie,

J. van Woudenberg

———- Forwarded message ———
From: Jacobus Van der Zee
Date: di 26 feb. 2019 om 08:48
Subject: Chris Klomp
To: redactie AD

Geachte heer of mevrouw,

Uw verslaggever/journalist Chris Klomp meent zich op Twitter steeds te moeten vergrijpen aan mensen die andere maatschappelijke standpunten innemen (dan hij).

Gisteravond poste hij een voor mij beledigende tweet. Graag verneem ik het standpunt van de redactie over onderstaande tweet (Neem je pillen, dwaas).
Heeft de krant interne gedragsregels opgesteld voor haar werknemers wanneer zij zich begeven op de sociale media en fora?
En zo ja wat is de sanctie als zij zich daarop laatdunkend en grievend uitlaten ten opzichte van andersdenkenden?

Met vriendelijke groet,

J. van Woudenberg
Hindeloopen

(Ik geef liever mijn adres niet omdat ik Klomp’s activiteiten qua tijdsduur en intensiteit vind schuren aan het strafbare belaging.)

4 Replies to “HOOFDREDACTEUR AD WEIGERT NOG TE REAGEREN OP KLACHT OVER TWITTER-TERREUR CHRIS KLOMP”

  1. Wat heb jij toch met die Klomp, Kat? Zit die gast zo onder je huid? Anders vraag je hem of je les van hem kunt krijgen, dan kun jij misschien ook nog journalist worden. Is dat een idee?

Geef een reactie