HORROR ALERT: UNILEVER LAAT TRANSGENDER ‘MOEDER’ OPTREDEN IN DOVE-RECLAMESPOT

LAAT DIT DE AANZET ZIJN TOT DE GROOTSTE CONSUMENTEN-BOYCOT OOIT * VOLSTREKT PSYCHOTISCHE NWO-MAFIA HEEFT ‘ONS’ UNILEVER NU VOLLEDIG IN DE GREEP * DE DOVE-BRAND-PAGINA VAN UNILEVER * SPREAD THE MESSAGE EN STOP DE VERWOESTING VAN ALLES WAT ONS LEVEN WAARDEVOL MAAKT!

2 Replies to “HORROR ALERT: UNILEVER LAAT TRANSGENDER ‘MOEDER’ OPTREDEN IN DOVE-RECLAMESPOT”

 1. Maar we moeten dus niet gaan doen alsof dit normaal is.

  Vrijwel altijd (bij al deze diepe/diepste stoornissen) is de normale psychische/religieuze integratie (communicatie met de ziel via het instinctief substraat zo men wenst) meer of minder ernstig vertroebeld/gestoord.

  Dit leidt ook tot, op verschillende wijze in de praktijk gebracht, moreel (op verschillend niveau) bedenkelijk/grenzenloos/liefdeloos seksueel gedrag.

  Van (bizarre) promiscuïteit t/m het letterlijk consumeren van het seksuele object, eventueel een kind of baby.

  Moet kunnen, volgens dit type zwaar gestoorden,

 2. Het is niet uitgesloten, dat bepaalde beschadiging/afwijking (!) in het instinctief substraat, behalve morele debiliteit (psychopathie), autistiformiteit en homofilie, in een ander geval ook de persoonlijkheidsstoornis oplevert van “ten diepste (als van God zo bedoeld geschapen) te voelen” in een lichaam van het verkeerde geslacht geboren te zijn.

  Dit wordt (en dat verklaart ook het onverbeterlijke en i.g.v. ONACCEPTABELE psychopathische moordzucht: het proactief al-leven-bedreigende, dat eerder toeneemt bij straf of pogingen tot therapie e.d.) ervaren als “the way things are ment to be”.

  Het fenomeen van de typisch buitengewoon/onaflatend energiek gebrainfuckte meelopers of (zo opgemerkt door gedragsdeskundigen) in feite als “grenspsychopaat” acterende zwakkelingen…met -de steeds indringende en sterk overheersende- psychopaten en hun zieke projecten, kan hierdoor (geheel of ten dele) verklaard worden.

Geef een reactie