HORROR BIJ DE VOLKSKRANT: REMARQUE DEED AANGIFTE WEGENS ‘DOODSBEDREIGING’ TEGEN EIGEN REDACTEUR

DE VOORSPELDE IMPLOSIE VAN DE MSM WERELDWIJD IS VERBIJSTEREND, SMERIG, CRIMINEEL EN TOTAAL * VOLSKRANT-REDACTEUREN STALKEN EN INTIMIDEREN BRON VAN WAARHEIDSJOURNALIST * REMARQUE SPANDE SAMEN MET HAAGSE ELITE TEGEN EIGEN REDACTEUR DIE DE WAARHEID WILDE BRENGEN OVER DE GIGANTISCHE FRAUDE DIE DE GESCHIEDENIS IS INGEGAAN ALS DIE VAN DE ‘VOGELAAR-WIJKEN’ * MINISTER MARIA VAN DER HOEVEN VERZON ‘DOODSBEDREIGING’ DOOR VOLKSKRANT-JOURNALIST

[wp_ad_camp_1]

Deze site kan na bijna tien jaar onthullen wat het werkelijke verhaal is achter bovenstaande historische video die waarschijnlijk het verval en de destructie van de PvdA heeft ingeluid en aangekondigd. Dat wij dit kunnen is te danken aan een moedige klokkenluidende oud-Volkskrant-redacteur die zijn walging over de krankzinnige misstanden bij zijn voormalige werkgever niet langer voor zich kon houden. Deze redacteur van wie wij de naam natuurlijk weten stond op het punt het ware verhaal te publiceren over de ‘Vogelaarwijken’. Dit verhaal komt erop neer dat deze hele operatie een grote mafiose plunder-scam was van de ‘elite’: de opzet was op de miljarden die zouden vrijkomen voor de ‘slechtste wijken van Nederland’ linea recta in de zakken te laten stromen van bevriende bouw- en onroerendgoed-criminelen van het type Hubert ‘Maserati’ Mollenkamp. Via kickbacks zouden deze miljarden dan weer terugstromen naar de socialistische zakken van de PvdA-Gutmenschen en hun cronies van andere ‘bevriende’ partijen. In feite was de scam van de ‘Vogelaarwijken’ de grootste plunder-operatie uit de Nederlandse geschiedenis. Toen de bewuste Volkskrant-redacteur hier de vinger achter kreeg, tsja…. wat er toen gebeurde is met geen pen te beschrijven en gaat door tot op de dag van vandaag. Samenvattend. De redacteur diende een lijstje cruciale vragen in bij Maria van der Hoeven, op dat moment minister van Economische Zaken. Hierop vloog Maria de telefoon in om Volkskrant-hoofdredacteur Philippe Remarque te melden dan een van zijn redacteuren ‘haar met de dood bedreigde’. Zonder enige aarzeling werd de betreffende redacteur ontslagen. In your face noemen we dat in complotters-taal.


Volkskrant-hoofdredacteur Philippe Remarque en zijn vrouw, Volkskrant-columniste Sylvia Witteman

Maar nu wordt het echt leuk: Remarque was blijkbaar bang voor de toorn van de betreffende redacteur en rende zelf naar de politie om aangifte te doen wegens…. het wordt voorspelbaar… ‘doodsbedreiging’ door zijn eigen collega! De onfortuinlijke waarheids-journalist werd uiteraard per direct gearresteerd en in de cel gesmeten. Net zo als Micha Kat werd gearresteerd voor de ‘doodsbedreiging’ aan het adres van Telegraaf-journalist Bart Mos. Ja mensen, die MSM hebben het er maar druk mee met al die ‘doodsbedreigingen’! Marcel Gelauff werd ook al ‘met de dood bedreigd’ door Micha, alhoewel, dat dan weer niet, want Micha werd vrijgesproken. Foutje van Gelauff. Zou Remarque eenzelfde ‘foutje’ hebben gemaakt en woorden als ‘als je me echt gaat ontslaan weet ik je te vinden smeerlap’ (of woorden van gelijke strekking) in paniek en vanuit zijn kwade geweten hebben opgevat als een ‘doodsbedreiging’? Allemaal super-geheim dit natuurlijk, mag allemaal absoluut niet naar buiten komen! Binnenkort dient een hoger beroep tegen De Volkskrant in een zaak waarin deze krant Micha Kat een ‘paranoide gek’ heeft genoemd omdat hij de zaak-Demmink onderzoekt. Hoe aardig zou het zijn als Micha de betreffende redacteur oproept als getuige, om te bewijzen op welke manier De Volkskrant zijn claim ‘geheel onafhankelijk’ te zijn in de praktjk invulling geeft? Tenslotte. Even terug naar bovenstaande video. Begrijpen we nu wat hier werkelijk speelde?

2 Replies to “HORROR BIJ DE VOLKSKRANT: REMARQUE DEED AANGIFTE WEGENS ‘DOODSBEDREIGING’ TEGEN EIGEN REDACTEUR”

  1. Ik heb uw verhaal bestudeerd, en alleen al de bron-link bevat werkelijk geen enkel bewijs. Beter nog, het gaat totaal ergens over dan dat u uw lezers wilt doen geloven. Wat volgt is een mooi verhaal, maar mist elk bewijs.
    Ook uw verhaal over vrijspraak als het gaat om Bart Mos en uw persoon klopt niet, u bent veroordeeld.
    Is dat nu journalistiek?

  2. Die VVD scam is nog veel groter. Woningcorporaties die miljarden wegsluizen in Rotterdam met goedkeuring van rechters, doen er niets tegen. Ze hebben zoveel geld door krapte op woningmarkt met hoge huren, onze flat ooit gebouwd voor 1 miljoen gulden, hebben ze minimaal 20 miljoen euro winst gemaakt, en dat is één flat. En laatst project in Rotterdam om 30.000 goedkope huurwoningen te slopen door Leefbaar wethouder, nog meer krapte, weg goedkope huizen en guess what? De nieuwe woningen worden niets eens betaald door de woningcorporaties maar deels door overheid. Hoe bizar en groot is deze scam gesteund door de VVD Demmink rechters? Gaat om miljarden.

    Woningcorporaties zijn soort criminele organisaties die dat wegjesluisde geld ook nog gebruiken voor drugshandel. Zo ver gaat het al. Alles wordt weggesluisd naar de antillen en vervolgens ook nog geïnvesteerd in drugshandel. Het is immers allemaal gestolen/crimineel geld.

Geef een reactie