HORROR: CAFE WELTSCHMERTZ EN SANNE TERLINGEN BLIJVEN JORIS DEMMINK BESCHERMEN

VPRO-JOURNALISTE SANNE TERLINGEN WEET DAT JORIS DEMMINK EEN BABY-MOORDENAAR IS DIE OOK TAL VAN VLUCHTELINGEN-KINDEREN (HEEFT) MISBRUIKT MAAR ELKE VERWIJZING NAAR HEM OF NAAR ANDERE ELITE-PEDOFIELEN IS TABOE BIJ CAFE WELTSCHMERTZ * OOK IN DE LISA-UITZENDINGEN MOCHT DE NAAM DEMMINK NIET WORDEN GENOEMD EN WAS ER SPRAKE VAN EEN ‘EX-TOPAMBTENAAR’ * IN EEN ARTIKEL VAN KOEN VOSKUIL IN HET AD WERD DEMMINK WEL GENOEMD IN DE LISA-ZAAK

EXTRA: MICHA MEERDERE MALEN ‘VAN HOGERHAND’ GEWEERD BIJ CAFE WELTSCHMERTZ NA TOEGZEGGINGEN VAN WELTSCHMERTZ-BAAS MAX VON KREYFELT: EMAILS

Het doet sterk denken aan een huiveringwekkend moment in de lezing van Robert van de Luitgaarden die we hieronder hebben gepubliceerd. Als hij in de show zit bij Sonja Barend wordt duidelijk dat de naam van de elite-pedofiel die hem misbruikt niet mag worden genoemd. Hierover wordt in de video van de lezing nog gediscussieerd. Is dat journalistiek in de haak bij een onderwerp als misbruik waar het alles-overkoepelde journalistieke belang natuurlijk is om de daders te exposen? Sanne Terlingen van VPRO/Argos maakt het wat dit betreft nog veel bonter dan Sonja Barend. Want in haar geval gaat het niet om een onbekende pedo-dader, maar om een ex-topambtenaar, nota bene ooit de hoogste man op justitie, die bovendien al een spoor van verwoesting door pedofiel Nederland heeft getrokken en in honderden artikelen is exposed als kinderverkrachter -de schuld van Joris Demmink aan kindermisbruik staat vast. In onze ogen is het journalistiek niet alleen volslagen krankzinnig, maar ook misdadig om zijn naam tegen deze achtergrond geheim te houden, temeer daar exposure van Demmink met naam en toenaam in de Lisa-affaire door een ‘algemeen erkend kwaliteitsmedium’ als de VPRO eindelijk de gerechtigheid zou kunnen brengen waar heel Nederland nu al decennia naar smacht. Maar het gebeurt niet. Mede ‘dankzij’ de VPRO en Terlingen kan Demmink doorgaan met het verwoesten van levens van kinderen zoals ooit dat van Robert van de Luitgaarden en Bart van Well. Natuurlijk, de uitzendingen van Argos over de zaak-Lisa waren verder uitstekend en ik heb er ademloos naar geluisterd, maar dat doet niets af aan het enorme journalistieke bezwaar dat hierboven is geschetst. De macht van de pedo-netwerken laat niets heel van de vrijheid van meningsuiting en de journalistiek. Dat is dus de situatie in Nederland en dat is al zo sinds Sonja Barend en waarschijnlijk was dat ook al zo in de decennia daarvoor. Wat het optreden van Terlingen bij Cafe Weltschmertz extra erg maakt, is dat juist bij de problematiek die er wordt besproken -verdwenen vluchtelingenkinderen- de rol van elite-pedofielen zoals Joris Demmink en ook Koen Schuiling, de pedofiele burgemeester van Den Helder, vaststaat. Reeds meer dan 10 jaar geleden inzake de moord op Marianne Vaatstra beschreven wij hoe getuigen zagen dat de luxe auto’s met chauffeur van de Haagse pedo-elite ’s avonds en ’s nachts rondcircelden rond asielzoekerscentra.

Niet alleen de VPRO en Argos staan volledig onder controle van de pedofielen, dat geldt ook voor Cafe Weltschmetz. Eind 2017 was er sprake van dat Micha in de uitzending zou komen dat dat was zelfs al toegezegd door Weltschmertz-baas Max von Kreyfelt, maar er gebeurde niets. Zie de emails hieronder. Op deze wijze blijft de mafia van kinderverkrachtende en baby-vermoordende ‘hoogwaardigheidsbekleders’ en magistraten die Nederland veranderen in een hel gewoon in stand en is de ‘journalistiek’ die toch vooral tot taak heeft de macht te controleren verworden tot een farce.

Eén reactie op “HORROR: CAFE WELTSCHMERTZ EN SANNE TERLINGEN BLIJVEN JORIS DEMMINK BESCHERMEN”

  1. En wederom in een goedkoop eenpersoonsbed huilt depressieve Kat zichzelf in slaap. Verguisd. Afgedaan. Geridiculiseerd door iedereen. Veroordeeld. Armlastig. Wachtend op de laatste steen om anoniem onder te verdwijnen.

Geef een reactie