HORROR: DE HAAGSE PEDO-RECHTER RUEB, VRIEND VAN DEMMINK EN WESTENBERG, MISBRUIKTE ZIJN EIGEN KINDEREN -EN RANSELDE KINDEREN MET STOKKEN EN ZWEPEN AF IN DE RECHTBANK

VERBIJSTERENDE NIEUWE FEITEN OVER DE WEERZINWEKKENDE PEDO-CULTUUR OP DE HAAGSE RECHTBANK VAN HANS ‘DE LIEGENDE RECHTER’ WESTENBERG * OVER ENKELE MAANDEN STAAT MICHA OPNIEUW TEGENOVER WESTENBERG VOOR DE RECHTER INZAKE DE MICHA-CLAIM * TRUTH HITS: ‘RUEB INTRODUCEERDE DEMMINK AAN YVONNE KEULS’ * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN CORRUPTE EN KINDER-VERKRACHTENDE RECHTERS EN KOM NAAR DE MICHA-CLAIM ZITTING OVER ENKELE MAANDEN!

DEN HAAG – Marnix Rueb, de geestelijk vader van Haagse Harry, heeft een zware jeugd gehad. Dat blijkt uit de documentaire ‘Kap Nâh!! Het verhaal van Marnix Rueb’. De docu wordt zondag uitgezonden op TV West. Daarin vertellen familieleden en vrienden over het leven van Rueb. Hij zou in zijn jeugd ‘stelselmatig en jarenlang’ misbruikt zijn door zijn vader. Volgens zijn naasten hebben die ervaringen de striptekenaar sterk gevormd. Marnix werd geboren in Oegstgeest. Hij groeide met zijn twee broers Alexander en Robert-Jan op in het Benoordenhout in Den Haag. Marnix zat op het gymnasium maar vond de lessen niet interessant. Hij wilde vooral creatief bezig zijn en eigenlijk alleen maar tekenen. Marnix verloor op jonge leeftijd zijn moeder, zijn vader was kinderrechter. Volgens de beste vriend van het gezin een goedlachse man, die van een borreltje en humor’ hield. Maar hij had ook een andere kant. Die komt aan bod in de op waarheid gebaseerde roman Annie Berber (1985) van Yvonne Keuls. Die gaat over een pedofiele kinderrechter, ‘Loulou’, die aan hem toevertrouwde zwerfjongens gebruikt. Na het verschijnen van het boek, gaat vader Rueb met vervroegd pensioen. Die affaire heeft een grote invloed gehad op het gezin, vertellen de twee broers en beste vriend van Marnix. ‘Dat is absoluut een zwarte bladzijde geweest.’ Yvonne Keuls heeft openbaar gemaakt LEES VERDER OP DE SITE VAN OMROEP WEST

Uit deze door Truth Hits Everybody gepubliceerde brief blijkt dat kinderrechter Rueb aan hem toevertrouwde kinderen op de rechtbank afranselde met stokken en zwepen:

Micha is al bijna 15 jaar in een gevecht op leven en dood gewikkeld met deze monsters. Thans is hij zo ver gekomen, dat hij een zaak heeft kunnen opstarten tegen Westenberg waarin hij een voorschot eist (50.000) op een schadevergoeding van 1 miljoen die in principe reeds door het Hof in Den Bosch is toegewezen. De criminele mafia van kinderverkrachtende magistraten doet er echter alles aan de uitbetaling te rekken tot Westenberg is overleden. Micha is compleet berooid en kan zijn stapelbed nauwelijks meer betalen. Vrijwel niemand steunt hem. Maak een bedrag over op de rekening van zijn stichting, op te vragen via drsmkat@yahoo.com.

Geef een reactie