HORROR: DUITSLAND HOUDT REKENING MET MASSA-SLACHTINGEN DOOR ‘VLUCHTELINGEN’

THIS IS THE REAL THING: TOTALE HORROR EN NACHT UND NEBEL DALEN NEER OVER EUROPA * HONDERDDUIZENDEN TERRORISTEN MAKEN ZICH OP DUITSLAND ‘NAAR DE STEENTIJD’ TE BOMBARDEREN * PARIJS IS SLECHTS HET BEGIN * PANIEK IN DUITSLAND GRIJPT RAZENDSNEL OM ZICH HEEN * COUP HANGT IN DE LUCHT OM MERKEL AF TE ZETTEN

Minister van BiZa Thomas de Maizière: “Na Parijs verdere aanslagen in Duitsland verwacht. Ik hoop dat komende nacht rustig blijft.” Aanslagen Parijs dwingen Duitsland tot een totale herziening van de vluchtelingen-politiek maar kan Angela Merkel dat overleven? Inmiddels komen er steeds meer aanwijzingen dat een staatsgreep in Duitsland op handen is. En dan de klap op de vuurpijl: Duitse top-jurist zegt: “ISIL werft gericht onder de vluchtelingen in Duitsland.”

2 Replies to “HORROR: DUITSLAND HOUDT REKENING MET MASSA-SLACHTINGEN DOOR ‘VLUCHTELINGEN’”

  1. Mispoes: Het lot van de echte, wakkere en integere staatsburger in o.a. PB BV.

    Gelukkig zijn er nog zat zieke geesten (canaille van de eerste soort) in de wereld die het even willen inpeperen.

  2. Geen nood, Micha, bij de buren krijg je de aandacht waar je naar hunkert:

    “Maar hoe gaat het eigenlijk zelf met al deze roeptoeters? Nou, blijkbaar niet al te best. Langzaam ten onder aan de blinde strijd tegen de Demmink Squads, deeeeeeeeeeep behind enemy lines. In ‘financial dire straits’ in een Ierse hostelkamer met vier bedden, een flink rijtje pillendozen voor de zenuwen en de hoofdpijn, een verouderde Toshiba laptop die weigert op te starten (sabotage door de NWO) en een beduimeld exemplaar van The Idiot van Fyodor Dostoyevsky. Filmpje!”
    http://barracudanls.blogspot.nl/2015/11/parijs.html

Geef een reactie