HORROR EN BREAKING: PETER R. DE VRIES MEERVOUDIG MEDEPLICHTIG AAN MOORD

DEZE SITE ROEPT HET AL JAREN EN HAALT OPNIEUW ZIJN GELIJK IN DE ZAAK-DASCHA: PETER R. DE VRIES WORDT DOOR DE MEEST DUISTERE KRACHTEN INGEZET HUN WEERZINWEKKENDE DELICTEN WIT TE WASSEN * NO FURTHER QUESTIONS: PETER R. DE VRIES IS MEDEPLICHTIG AAN VELE MOORDEN DOORDAT HIJ IN OPDRACHT VAN DE DADERS -EN TEGEN VORSTELIJKE BETALING- BEWUST LEUGENS VERSPREIDDE

Volgens een nieuw onderzoek naar de dood van de 16-jarige Dascha Graafsma, zou het meisje waarschijnlijk niet door zelfmoord om het leven zijn gekomen. Aldus het AD gisteren. Surprise surprise. Reeds vanaf het begin was duidelijk dat de kans op zelfmoord 0% was. Een jaar geleden bracht deze site een artikel onder de kop: Bewijs dat Dascha is vermoord: het inzetten van Peter R. de Vries. De functie van De Vries is hier geweest de familie te dwingen zich ‘neer te leggen’ bij de zelfmoord-leugen. Hoe misdadig is dat? En: door wie werd De Vries voor deze ‘klus’ betaald? Ze accepteren de uitkomsten en conclusies van alle onderzoeken, maar ze hebben het uiteraard wel moeilijk met de vraag hoe het zover kon komen, zegt De Vries, ook woordvoerder van de familie aldus het AD vorig jaar in een artikel met als kop: Familie Dascha Graafsma accepteert zelfmoord. Zouden ze die ‘zelfmoord’ nu nog ‘accepteren’? Hier zien we hoe de zelfmoord-leugen op de Staatsomroep -op kosten van de Nederlandse burger- er bij het volk werd ingeramd.

4 Replies to “HORROR EN BREAKING: PETER R. DE VRIES MEERVOUDIG MEDEPLICHTIG AAN MOORD”

 1. Duidelijk en zeker dat jij niet de moeite genomen hebt de onderzoeksvideo te bekijken! En dat durft zichzelf dan nog “onderzoeker” te noemen.

  Hard roeptoeteren en alleen maar smerig suggestieve opmerkingen maken.

  Wanneer een kind van zestien met een hoog alcoholpromillage onder de trein komt spreekt men van “dood door ongeval” en daar gaat het nu op lijken.

  Blijf jij met verrotte, verknipte plotter geest vooral mijlen uit de buurt van de familie Graafsma

 2. Overigens je loopt te jengelen over journalisten die jou op een bepaalde manier etaleren ……………. maar zelf enige reinheid toepassen op je borduurwerk …………… dat weer niet.

 3. politie agent meneer Kat heeft geen kaas gegeten van technische specificatie omtrend verwijzingen qua rechtbankl termen, en toch zingt meneer het hoogste lied. Lijkt me toch dat je als onderzoeks journalist je daar een beetje in moet verdiepen. In plaats van het volksjargon te gebruiken voor bijv. moord, zoals je dit al eerder hier een meningsverschil over had met Chris Klomp die wel kennis heeft van bepalingen.

  En ik neem aan dat de Vries destijds ook niet verder kwam met de aangeleverde data destijds, en dus destijds accoord ging met het verhaal zoals het erbij lag qua technische data, en ik zou niet weten wat de Vries te verwijten valt.

  Rececheur Kat weet dat natuurlijk allemaal wel met zijn natte vinger werk ………. de Kat die al jaren loopt te poochen met gebakken lucht

Geef een reactie