HORROR EN WAANZIN: DE TELEGRAAF OPENT DE OORLOG TEGEN PRESIDENT DONALD TRUMP!

FOCUS OP EN STEUN VOOR GEWELDDADIGE EN FASCISTISCHE ‘DEMONSTRATIES’ TEGEN TRUMP * KOP ‘PORTRET’: GLITTER, GLAMOUR EN HEBZUCHT * CORRESPONDENT IN NEW YORK IN TRANEN OP ‘DRUILERIGE DAG’: ‘HOE KON HET ZO VER KOMEN?’

NOG NOOIT VERTOOND: DE GEZAGS-FETISJISTEN VAN DE TELEGRAAF KIEZEN DE CONFRONTATIE MET DE PRESIDENT VAN DE VS!

[wp_ad_camp_1]

Hoe lang heeft De Telegraaf nog te gaan met het verzieken en verkankeren van ons land, het bestrijden van het volk -zelfs tot in de VS aan toe- en het samenspannen met criminelen en kinderverkrachters? Het ochtendblad van het concern dat maandelijks verder in afgrond in stort maar weigert te luisteren naar de eigen lezers heeft er nu voor gekozen Donald Trump full force te gaan demoniseren en bestrijden -je zou haast denken dat Trump in zijn eerste executive order het bombarderen van het TMG-hoofdkantoor zou bevelen! Waarschijnlijk heeft deze krankzinnige keuze te maken met de steun van De Telegraaf voor de pedo-netwerken en Joris Demmink. Immers: met de Clintons is ook het Amerikaanse elite-pedo-netwerk down gebracht nu er waarschijnlijk voor het eerst sinds JFK geen president in het Witte Huis zit die baby’s aan stukken snijdt. Bij De Telegraaf dat zelf rechtstreeks betrokken was bij het Demmink-pedo-netwerk zijn ze waarschijnlijk bang dat er ook in ons land een Trumpiaanse anti-elite-pedo-beweging onstaat waarvan ze op de Basisweg zelf het slachtoffer zullen worden.

8 Replies to “HORROR EN WAANZIN: DE TELEGRAAF OPENT DE OORLOG TEGEN PRESIDENT DONALD TRUMP!”

 1. “”En dit zegt De Telegraaf, toppunt van hypocrisie van DE roddelkrant van Nederland””

  Dan is het toch wel erg ranzig dat onze heilige webmaster Micha Kat met beide handen een baan aannam bij dezelfde Telegraaf.
  Lijkt mij toch niet dat de Telegraaf 13 jaar geleden anders bekend stond, en waarbij tevens toch inmiddels wel duidelijk was dat ze in de 2 de ww zo fout waren als de nacht. En dat de heer Kat met zijn intresses hier toch wel kennis van gehad moeten hebben.

  Waarschijnlijk had Kat alleen voor ogen dat hij bij DE GROOTSTE KRANT van NL kon werken …………….

 2. “”Kats over the top adoratie voor Trump zal de komende maanden wel omslaan, al was het maar omdat er complotten moeten worden gesmeden.””

  inderdaad zoals het weer ………….

 3. En dit zegt De Telegraaf, toppunt van hypocrisie van DE roddelkrant van Nederland! Ze doen niets anders dan glamournieuws verslaan, en oppervlakkigheid cultiveren.
  Ik weet een betere kop dan House of Horrors. Met Trump GEEN House of Cards.

  1. Ik kan niet wachten tot Trump het hele zooitje in Guantanamo Bay gaat waterboarden. Dat is geen complot. Hij komt er eerlijk voor uit dat martelen in sommige gevallen best gebruikt mag worden. Begin met Hillary en Soros zou ik zeggen.

 4. Twee zeer goede artikelen:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-09/american-uprising

  https://sputniknews.com/us/201611101047279472-wikileaks-us-election-clinton-trump/

  “After Sanders wasn’t selected and pushed away by what we now know was anti-democratic behavior by Clinton and the DNC, then that anti-establishment mood switched to Trump and a rather more anarchic and worrying manifestation.”

  Hier zit de crux van de nederlaag van Hillary; als ze Sanders had gekozen als running mate had ze gewonnen.

Geef een reactie