Eén reactie op “HORROR: HENNIS IN BODEGRAVEN; MK-ULTRA IN DIENST VAN HET SADO PEDO-NETWERK”

 1. Hoe groter de invloed van een psychopaat, des te groter onheil wordt gesticht (Dr. A.M Lobaczewski).
  Psychopaten maken kenmerkend misbruik van (al dan niet enigszins terechte, maar ja perfect wordt het nooit….) onvrede/malcontenten in de samenleving.
  In dát licht en in het licht van het scheppen van een wereld waar de (deviante) dromen van de psychopaat tot werkelijkheid kunnen escaleren, moeten we de (ook typisch…!!!) buitengewoon energieke en wrede/koude activiteiten van de schaamteloos over lijken voortploegende nassauers ten tijde van de 80-Jarige Oorlog, later “De Opstand” genoemd, plaatsen.
  Uiteraard wordt daar dan een kalmerend (‘beware the soothing voice’) heldhaftig plaatje op geplakt door historici van het (wezenloos) kaliber Fasseur.
  Aangezien psychopaten moreel debiel zijn, zijn alle normale menselijke wet- en regelgevingen, plaatselijke gebruiken/kostumen e.d. voor hen (in werkelijkheid) volkomen zot/vreemd…..en klachten aangaande met voeten treden daarvan, zien we dan ook in de landen onder Breda alom verschijnen wanneer “de Dillenburgers”, illegaal erbschleichend, door “huwelijk” met erfdochter Johanna van Polanen, “Heren” (en al snel, psychopaten vallen typisch omhoog, “baronnen” …….maar zonder EIGEN banier) van Breda worden rond a.D. 1404.
  Daar plukken we nog steeds de vruchten van…..het lijkt wel Univé……..

Geef een reactie