HORROR IN DE NEDERLANDSE ‘RECHTSTAAT’: IN DEZE VERBIJSTERENDE VIDEO ZIEN WE HOE DE CRIMINELE DOOR PELS RIJCKEN AANGESTUURDE ‘STAATSRECHTER’ HOEKSTRA-VAN VLIET WORDT OPGEKNOOPT

HET KANTOOR VAN DE LANDSADVOCAAT, PELS RIJCKEN, WAARVAN DE VOORZITTER SAMEN MET JORIS DEMMINK BABY’S AAN STUKKEN SNIJDT IN DE SCHEVENINGSE BOSJES, STUURT DE COMPLETE HAAGSE RECHTBANK AAN * OP HET LAATSTE MOMENT WERD IN HET KORT GEDING VAN VIRUSWAANZIN TEGEN DE STAAT EEN ‘PELS RIJCKEN-RECHTER’ INGEVLOGEN DIE PROMPT WERD GEWRAAKT WEGENS OVERDUIDELIJKE EN HONDSBRUTALE PEDO-PARTIJDIGHEID VOOR DE STAAT EN TEGEN HET VOLK

3 Replies to “HORROR IN DE NEDERLANDSE ‘RECHTSTAAT’: IN DEZE VERBIJSTERENDE VIDEO ZIEN WE HOE DE CRIMINELE DOOR PELS RIJCKEN AANGESTUURDE ‘STAATSRECHTER’ HOEKSTRA-VAN VLIET WORDT OPGEKNOOPT”

 1. Die meneer Engel is nog lang ZELF niet genezen van de baatzuchtige manipulaties van Prins Bernhard (BV) (en voordien de intens nare en moordzuchtige “Oranje” fantasten) vanaf de wieg.

  Hij vertrouwt kennelijk, naïef, op de rechter (van de onder een ‘mask of sanity’ van “democratische rechtsstaat” verholen psychopathocratie) en misschien denkt hij ook nog (de overwinnaars schrijven “de geschiedenis volgens Churchill”), dat de VN onmiddellijk na WO2 de Volkenbond heeft vervangen, omdat die Volkenbond (hoe naar en ongewenst door de goede Churchill) oorlogen waaronder WO2 niet wist te voorkomen (net als de VN nu trouwens….) i.p.v. om (immers TOEVALLIG zonder mandaat voor WO2 aangelegenheden) de geallieerden soepeler met monsterlijke oorlogsmisdaden (zoals Dresden) en andere bedenkelijkheden zoals disproportionele aanwending van (afgrijselijke vormen van) geweld WEG TE LATEN KOMEN.

  Een eerstejaars student die meteen de faculteit wil gaan leiden…..daar lijkt het een beetje op.

 2. Ik heb de schijnvertoning even aangezien:

  In een psychopathocratie dient de gehele juristerij als ‘mask of sanity’.
  Wanneer echter psychopatische projecten of machtsposities dreigen te worden aangetast, dan kun je even achter dat masker kijken en dan besef je:

  ‘You *can’t argue or bargain* with psychopaths, you really can’t”

 3. Psychopaten zijn *vijanden* van de democratie, het WERKELIJK openbaar belang (en dus van het menselijk geslacht).
  Ze ondermijnen/corrumperen OP DIVERSE MANIEREN de Trias Politica (want ze willen totale, vaak reeds voor het eenvoudigste volk opvallend ziek aandoende, macht), de MSM kunnen hun taak niet meer ECHT uitvoeren, de geschiedenis wordt vervalst/”geschreven” enz. enz. enz.

  Dit is weer een zoveelste symptoom, van een véééél dieper onderliggende oorzaak.

Geef een reactie