HORROR! KEIHARDE EN MOGELIJK VERWOESTENDE KLAP VOOR TRUMP EN THE PATRIOTS: LINDSEY GRAHAM EXPOSED ALS PEDO-DEEP STATER

LAATSTE NIEUWS: MITT ROMNEY WERKT SAMEN MET LINDSEY GRAHAM AAN EEN ‘COUP BINNEN EEN COUP’ OM TRUMP DOWN TE KRIJGEN

ALS VOORZITTER VAN HET JUDICIARY COMMITTEE VAN DE SENAAT IS GRAHAM EEN CRUCIALE PLAYER ZOWEL IN DE STRIJD TEGEN DE PEDO DEEP-STATE ALS IN DIENS IMPEACHMENT-POGINGEN * AL MAANDEN ZONG HET OP INTERNET: HIJ HEEFT EEN GROTE MOND, MAAR DOET NIETS * NU GAAT DE MEEST INVLOEDRIJKE PATRIOT-NEWSSITE FULL FORCE: GRAHAM IS A FRAUD

Onze take is dat Lindsey Graham wordt gechanteerd op basis van kindermisbruik -zie bovenstaande video waarin hij laat zien ‘speciale banden’ te onderhouden met Huma Abedin, een centrale figuur in pizzagate. Dit is een verwoestende en mogelijk fatale ontwikkeling voor het kamp-Trump die opspeelt -en dat is natuurlijk geen toeval- juist op het moment dat de impeachment-hysterie een hoogtepunt bereikt en Trump meer dan ooit moet kunnen rekenen op zijn medestanders (Graham speelde nadrukkelijk die rol) en ook de Republikeinse Partij. Maar ook daar stappen steeds meer deep-state verraders uit de schaduw en keren zich tegen hun president: na Mitt Romney lijken nu ook senator Susan Collins en senator Ben Sasse over te lopen naar het kamp-Hillary. Voor een succesvolle impeachment in de senaat is een ‘super majority’ vereist van twee derde (67 senatoren). De dems hebben nu 47 senatoren; dat zou betekenen dat 20 republikeinen moeten overlopen. Dat lijkt een niet te nemen horde, maar de eerste drie schapen lijken nu dus over de dam.

Bovenstaande video werd opgenomen op de begrafenis van deepstater John McCain die werd gezien als de ‘politieke bloedbroeder’ van Graham, maar de analyses waren nu juist dat Graham na de dood van McCain ‘bevrijd was’ van zijn ‘deep state-godfather’ en weer ‘vrij’ was zijn eigen politieke impulsen te volgen -en die zouden van hem een van de voornaamste bondgenoten hebben gemaakt van Donald Trump. Dit beeld werd nog versterkt door een heroische interventie van Graham op een cruciaal moment in de hoorzittingen over de benoeming van Brett Kavanaugh in het Supreme Court. Natuurlijk, niets is nog definitief en het kan zijn dat we ook hier weer te maken hebben met ‘4D-chess’ zodat alles uiteindelijk toch nog goed komt, maar het feit dat The Gateway Pundit u afstand neemt van Graham is voor ons voldoende aanleiding nu met dit bericht te komen. Als de impeachment-procedure tegen Trump verdergaat en de senaat bereikt waar via een ‘impeachment-proces’ bepaald gaat worden of Trump wordt afgezet, heeft Graham alle touwtjes in handen om te beslissen over de toekomst van Trump, de VS en de wereld.

Geef een reactie