HORROR: MARK RUTTE VIERT FEEST MET PEDOFIELE ROLODEX-RAADSHEER EN BEOOGDE DEMMINK-WITWASSER WABEKE… EN TAL VAN ANDERE ‘KINDERVRIENDEN’

ONZE PREMIER DEMONSTRATIEF EN PROVOCATIEF OP DE FOTO MET DE VAN PEDOFILIE BESCHULDIGDE FRITS HUFFNAGEL -DIE ER OOK MEDE VOOR HEEFT GEZORGD DAT MICHA VIER MAANDEN ACHTER DE TRALIES VERDWEEN EN DAT HIJ NU ZIJN DNA MOET AFSTAAN * MARK RUTTE ZIT ZELF AAN DE KNOPPEN BIJ DE HETZE TEGEN MICHA?

[wp_ad_camp_1]

Op 4 juli konden we berichten dat de Demmink-mafia de ‘bekrachtiging’ van het buiten vervolging stellen van de super-pedofiel gillend had weggehaald bij het Haagse Hof omdat -weer een primeur van deze site- we juist daarvoor onthulden dat niemand minder dan Rolodex-pedofiel Jan Wolter Wabeke was ‘ingehuurd’ voor de laatste en definitieve stap in de grootste juridische whitewash uit de Nederlandse geschiedenis. Thans heft Rutte demonstratief te glazen met Wabeke op het ‘verjaardagsfeest’ van Frits Huffnagel, de man die door Henk Krol werd beschuldigd van kindermisbruik -hetgeen Micha meldde wat hij moest bekopen met vier maanden cel. Lees hier het complete verslag van het feestje 1-Telegraaf-i – 25 juli 2016 – Traditie op de Denneweg. Zou Demmink zelf ook nog zijn langsgekomen? Eerder liet Mark Rutte zich opzichtig feestend fotograferen met de van zware mishandeling verdachte Camiel Eurlings om wie eveneens een (zeer) zware reuk hangt van kindermisbruik. De boodschap van dit hele verhaal is: onze regering staat VIERKANT achter Demmink en de andere elite-pedofielen. Bizar: ook Yvonne Keuls liep rond op het elite-feestje op de Haagse Binnenweg.

Geef een reactie