HORROR MSM: MARCEL HAENEN ZWAGER VAN HERMAN BOLHAAR

NA GERLOF LEISTRA (ELSEVIER), MARCEL GELAUFF (NOS) EN BART MOS (DE TELEGRAAF) LOOPT NU OOK MARCEL HAENEN (NRC HANDELSBLAD) KEIHARD TEGEN DE LAMP * HAENEN DEMONISEERDE MICHA IN OPDRACHT VAN OME HERMAN IN ‘KWALITEITSKRANT’ NRC

NRC HANDELSBLAD MOET HAENEN NU OP STAANDE VOET ONTSLAAN * DIT IS DE GROOTSTE ZWENDEL IN DE MSM-‘JOURNALISTIEK’

[wp_ad_camp_1]

Publicist Micha Kat is gisteren in Den Haag op last van het Openbaar Ministerie in Oost-Nederland gearresteerd op verdenking van doodsbedreigingen aan het adres van advocaat Jan Vlug in Deventer. Dat is in opsporingskringen vernomen. Dat schreef Marcel Haenen op 19 januari 2013. ‘Op last van het Openbaar Ministerie’; ‘in opsporingskringen vernomen’. Terwijl hij aan tafel zit met zijn zwager Herman Bolhaar. Maar er zijn veel meer voorbeelden van het uitvoeren van de agenda van ‘ome Herman’ door Marcel zoals de zaak-Demmink. En nu de bizarre hoax rond de ‘commissie-Stiekem’. Morgen zal Micha met zijn advocaat overleggen over een claim tegen het OM dat immers niet alleen via onrechtmatige trial by media gebruik maakt van de diensten van Marcel, maar ook van Gerlof, Bart en Marcel. Natuurlijk meldde Marcel niet dat Micha is vrijgesproken in die krankzinnige ‘doodsbedreigings-zaak’ tegen Jan Vlug. Net zoals hij is vrijgesproken van ‘doodsbedreiging’ tegen Gelauff. In de zaak-Mos, die ook door Micha ‘met de dood is bedreigd’ is nog geen vrijspraak omdat Justitie weigert deze zaak aan te brengen.

5 Replies to “HORROR MSM: MARCEL HAENEN ZWAGER VAN HERMAN BOLHAAR”

 1. Keurige man die Bolhaar. Weet geen betere tafelgenote te bedenken dan zijn eigen vrouw.

  Sommigen zouden dit antwoord van BTK verwachten, maar ik kan dit niet geloven van Herman Bolhaar.

  Hij is gewoon integer tot op het bot, een democraat in hart en nieren, net als PB of Arthur Docters van Leeuwen.

 2. Terwijl hij aan tafel zit met zijn zwager Herman Bolhaar.
  ======================

  Ik kan dat niet geloven. Die Haenen maakt net zo’n integere indruk op mij als Richard Nixon destijds.

  Of als Bolhaar zelf: Iemand die je, net als PB himself, graag in een donker steegje zou willen tegenkomen.

 3. Dat hij familie is bewijst nog niets: misschien kunnen ze elkaar wel schieten. Komt in de beste families voor.

  Psychopaten (die elkaar onderling als ‘The real McCoy…quod non’ herkennen) werken wel steeds als een monoliet samen en spelen elkaar het balletje toe als ze zo (groter) kwaad kunnen berokkenen.

Geef een reactie