HORROR: NVJ WEIGERT ZICH UIT TE SPREKEN OVER DE BAN VAN BIG TECH VAN ALEX JONES, TONEN ZICH 100% NAZI’S

OM HET ALLEMAAL NOG ERGER TE MAKEN: GEEN ENKEL MSM-MEDIUM VRAAGT DE NVJ WAT HET VINDT VAN DE ACTIES VAN BIG TECH DAT OOK TAL VAN REPUBLIKEINSE POLITICI CENSUREERT * WAT DOET DE NVJ ALS OOK IN NEDERLAND WAARHEIDS-JOURNALISTEN GEBAND GAAN WORDEN? * NVJ ZWEEG TOEN CHRIS KLOMP MICHA VAN YOUTUBE LIET VERWIJDEREN

WAAR EEN ORGANISATIE ALS INDEX ON CENSORSHIP IN DE UK ZICH KRACHTIG UITSPREEKT TEGEN DE POLITIEKE CENSUUR DOOR BIG TECH EN OOK AMERIKAANSE TOP-JURISTEN AAN DE ALARMBEL TREKKEN, KRUIPT DE LAFBEK THOMAS BRUNING WEG ONDER EEN STEEN * EERDER WERKTE BRUNING VOLLEDIG SAMEN MET DE TELEGRAAF EN JUSTITIE OM MICHA TE BLACKLISTEN * VRIJHEID VAN MENINGSUITING BESTAAT NIET VOOR DE NVJ, WEL POGROMS OP ‘COMPLOTDENKERS’ EN HETZES TEGEN ‘STAATSGEVAARLIJKE’ JOURNALISTEN

4 Replies to “HORROR: NVJ WEIGERT ZICH UIT TE SPREKEN OVER DE BAN VAN BIG TECH VAN ALEX JONES, TONEN ZICH 100% NAZI’S”

  1. “Leuk” als sociopaten en met name psychopaten de regels gaan bepalen (en naar de hand zetten) Chris.

    Regels zijn regels en regels moeten worden nageleefd….

    Voor je het weet, lopen dan bijv. de gruwelmoordenaars van Dresden schotvrij in de kroeg op te scheppen over hun “ijzersterke staaltje” en krijgen de (superlatieve gruwel)slachtoffers hun verhaal niet eens gepubliceerd in de door heilzaam verzwegen SS/SA-Mann en Abwehr V-Mann met bijzondere status Prins Bernhard (wonderlijk goede maatjes geworden met deze gruwelmoordenaars in oorlogstijd) rap gelijkgeschakelde MSM.

    1. De maatschappij is het met die regels eens, gekkie. Sterker nog, je mattie Kat gebruikte ooit die regels om de Volkskrant voor de rechter te slepen. Doe eens je huiswerk.

  2. Simpel. Op social media gelden regels. Als je die aan je laars lapt, krijg je een ban. Zoals Kat op YouTube. Als Kat zich misdraagt in een Ierse pub, schoppen ze hem er ook uit.

Geef een reactie