HORROR: OVERAL NOODVERORDENINGEN; ‘NOG VERDER OPSCHALEN BETEKENT DAT DE PREMIER DE VOLLEDIGE REGIE VOERT’

DIT WORDT HET LAATSTE WEEKEIND VAN HET VRIJE NEDERLAND * MAANDAG LEVEN WE IN EEN NAZI-PEDO-HORROR-STAAT MET RUTTE ALS REICHSFUHRER EN GRAPPERHAUSS ALS SS-VOORMAN * MEDISCHE TERREUR: DAT IS PRECIES DE MANIER WAAROP HITLER HET OOK DEED

In de Veiligheidsregio’s Noord- en Oost-Gelderland en Flevoland geldt sinds vanavond een noodverordening in verband met corona. Wie de voorschriften in deze verordening overtreedt is strafbaar. Ook in enkele andere veiligheidsregio’s is een noodverordening afgekondigd, zoals Twente, Noord-Brabant, Gelderland-Zuid en Hollands Midden. Alles is erop gericht om het coronavirus in te dammen, benadrukt VNOG-voorzitter Ton Heerts. De crisis komt inmiddels letterlijk tot in ieders slaapkamer en zonder ingrijpende maatregelen is bestrijding niet mogelijk. ‘Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen en de maatregelen écht serieus nemen.’ De noodverordening volgt in opdracht van het kabinet en volgt op de beslissing van de VNOG om op te schalen naar de hoogste risicocategorie waarbinnen op regionaal niveau beslissingen worden genomen. Nog verder opschalen betekent dat de premier volledig de regie voert.

2 Replies to “HORROR: OVERAL NOODVERORDENINGEN; ‘NOG VERDER OPSCHALEN BETEKENT DAT DE PREMIER DE VOLLEDIGE REGIE VOERT’”

  1. Rutte zou toch afgezet worden? En nu de volledige regie? Je raaskalt steeds aandoenlijker. En het was toch een hoax? Waarom de noodtoestand dan in de VS? Kiest Trump voor de pedo-elite?

Geef een reactie