HORROR: PEDO- EN PLUNDER-ELITE VERHEVIGT OORLOG TEGEN ‘VERWARDE PERSONEN’

NU GAAT HET ‘OFFICIEEL’ NOG ALLEEN OM MENSEN DIE GEWELDDADIG ZIJN, MAAR ZEER BINNENKORT ZULLEN OOK MENSEN MET AFWIJKENDE MENINGEN WORDEN GEBRANDMERKT ALS ‘VERWARDE PERSONEN’ EN UIT DE SAMENLEVING WORDEN VERWIJDERD

5 Replies to “HORROR: PEDO- EN PLUNDER-ELITE VERHEVIGT OORLOG TEGEN ‘VERWARDE PERSONEN’”

 1. Artikel 41 lid 2 van het Wetboek van Strafrecht luidt (maar je mag dus NOOIT geweld tegen een psychopaat gebruiken, want “De wet is niet van toepassing -of zou dat niet moeten zijn, vinden ze zelf- op psychopaten”):

  Niet strafbaar is de overschrijding van de grenzen van de noodzakelijke verdediging, indien zij het onmiddellijk gevolg is geweest van een hevige gemoedsbeweging, door de aanranding veroorzaakt.

 2. Overigens zou -steeds defensief en met tegenzin- geweld (in bepaalde kenmerkende situatie/constellatie) tegen een psychopaat aangewend, altijd als legitieme zelfverdediging (noodweer-exces) gezien moeten worden door een normale overheid.

  Dit gaat niet op, als daar psychopaten aan de stuurknuppel zitten en er dus geen sprake meer is van legitimiteit (maar van macht en controle d.m.v. proactief psychopathisch geweld) uiteraard.

 3. En dat terwijl psychopaten nogal eens een hoogst verwarrende uitwerking op hun omgeving hebben……met hun ‘gaslighting’ projecten e.d..

  Ter liefdevolle bescherming zit je dan ineens bij psychiater Bram Bakker op de gesloten afdeling, die je daar volspuit met “ontwarrende” psychofarmaca.

  Nee psychopaten (nooit verward, “stabiel” als een rots of als Bill Clinton die zegt: ‘I didn’t have sex with that woman’) aan de stuurknuppel…….krankzinniger kan het niet worden.

Geef een reactie