HORROR: PEDO-PREMIER NEEMT HET OP VOOR CRIMINELE EN CORRUPTE LEUGEN-MEDIA

DIEPER KAN NEDERLAND NIET ZINKEN * LET OOK OP DE ARGUMENTATIE VAN RUTTE: ‘KRITIEK OP DE MEDIA SLAAT NERGENS OP’ * ONZE PREMIER ZAKT DOOR DE VLOER VAN DE KRANKZINNIGHEID HEEN

[wp_ad_camp_1]

De kritiek van de politieke beweging DENK op de media slaat echt nergens op. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag. Hij reageerde op een filmpje van DENK waarin de pers van vooringenomenheid wordt beschuldigd. Rutte sprak over een onbegrijpelijke aanklacht. Hij verwierp de suggestie dat journalisten een ,,collectief machtsbolwerk” zouden zijn van aanklager, rechter en uitvoerder van de straf in één. ,,Dat slaat natuurlijk nergens op. LEES VERDER BIJ HET AD

3 Replies to “HORROR: PEDO-PREMIER NEEMT HET OP VOOR CRIMINELE EN CORRUPTE LEUGEN-MEDIA”

  1. Logische verbale huichelarij is een van de kenmerken van bijv. verbaasdheid (een emotie) acterende psychopaten.

    Als je er gevoelig voor bent is het het psychische equivalent van iemand die staat te krassen met zijn vingernagels op een schoolbord.

    Hillary Clinton hoeft niets meer te zeggen en zelfs geen opera te kuchen. Deze weerzinwekkende leugenbek van Andrée van Es kaliber, hoeft alleen haar perverse schaamteloze kop maar te laten zien.

  2. De enigste media die kritiek op DENK heeft is Geenstijl en die vertrouw ik ook voor geen meter. Wat een onzin. Rutte en het AD dan weet je het wel.

Geef een reactie