HORROR: RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK WEIGERT NOG STEEDS NEDERLAAG TE ERKENNEN IN ZAAK-WESTENBERG: ‘HEBBEN WIJ VERLOREN? DAT ZEG JIJ! WE KUNNEN NOG IN CASSATIE!’

HIER IS SPRAKE VAN EEN SERIOUS PSYCHOSE: DE ZWARTE MAFIA LIJDT AAN MTSD: MEGALOMANIC TRAUMATIC STRESS DISORDER * RECHTERS-MAFIA KAN DE WAARHEID ALLEEN ACCEPTEREN ALS DIE HEN WELGEVALLIG IS * LUISTER EN HUIVER NAAR EEN GESPREK TUSSEN MICHA EN HET HOOFD VOORLICHTING VAN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK BARBARA DEN UIJL 09 Mar 2017 12:23 Outgoing

Eén reactie op “HORROR: RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK WEIGERT NOG STEEDS NEDERLAAG TE ERKENNEN IN ZAAK-WESTENBERG: ‘HEBBEN WIJ VERLOREN? DAT ZEG JIJ! WE KUNNEN NOG IN CASSATIE!’”

  1. Psychopaten, o.a. die in PB BV (wat dus geen legitieme staat is, dat blijkt telkens uit dit soort dingen, waar deze walgelijke, IJSKOUDE medeplichtigen aan Golfoorlog II en Dresden etc. het moreel besef van een aartscriminele burger blijken te hebben), hebben o.a. totaal geen (!) verantwoordelijkheidsgevoel en zijn dus ten enen male ongeschikt voor openbare dienst en bestuur.

    Ze lijken er een ‘pure evil’/duivels genoegen in te scheppen om de staatsmacht te misbruiken om normale staatsburgers in de hoek te trappen en enorme kosten, dood en verderf te veroorzaken.

    Dag Barbaar..a.

Geef een reactie