HORROR: RINUS OTTE, HET MONSTER IN DE ZAAK-ANNE FABER, SPRAK OOK EX-RECHTER WESTENBERG VRIJ

BINNEN DE TOP VAN HET OM IS DE HEISA ROND HET ‘SEKSMONSTER’ VAN NIMWEGEN SLECHTS KLEIN BIER BIJ DE MONSTERLIJKE CRIMINALITEIT VAN RINUS OTTE

STEEDS MEER AANWIJZINGEN EN BEWIJZEN VOOR EEN MONSTERLIJK COMPLOT BIJ HET OM EN DE RECHTERLIJKE MACHT VAN KINDERVERKRACHTERS DIE ELKAAR DE HAND BOVEN HET HOOFD HOUDEN * RINUS OTTE WAS DE VOORZITTER VAN HET COLLEGE BIJ HET GERECHTSHOF ARNHEM DAT MICHA’S AARTSVIJAND HANS WESTENBERG TEGEN WIE THANS DE MICHA-CLAIM LOOPT VRIJSPRAK VAN MEINEED * DIEZELFDE OTTE LIGT NU ONDER VUUR IN DE ZAAK-ANNE FABER OMDAT HIJ DE MOORD MOGELIJK HEEFT GEMAAKT

2 Replies to “HORROR: RINUS OTTE, HET MONSTER IN DE ZAAK-ANNE FABER, SPRAK OOK EX-RECHTER WESTENBERG VRIJ”

  1. Men wil in gekkenhuis Prins Bernhard BV geloof ik alleen nog maar naar ondeskundigen luisteren die, met als voorbeeld de naamgever van de BV, volkomen onbeschaamd uit hun nek aan het kletsen zijn:

    —————-
    Hij zegt ‘een groeiende afkeer’ van tbs te hebben. Vroeger vond hij behandeling het beste voor veel verslaafden, maar nu vindt hij de cel heilzamer. ,,Ik bepleit een revival van de klassieke celstraf die niet pretendeert mensen te helpen”, aldus Otte. ,,Mensen kunnen alleen zichzelf helpen en als dit niet lukt, moeten we treuren om het afglijden van een medemens, maar niet meer dan dat.” Hij geeft toe: ,,Mijn woorden staan haaks op het maatschappelijk verlangen een veiliger samenleving te krijgen.”

    Het zijn woorden die op Wim Faber werken als een rode lap op een stier. ,,Ik stel vast dat het gerechtshof de doelen van de strafrechtspleging, namelijk het voorkomen van herhaling en het beschermen van de samenleving, uit het oog heeft verloren.”

Geef een reactie