HORROR ROB SCHOLTE: SCHUILING STUURT TWEE PRO-ROB RAADSLEDEN NAAR NEW YORK EN WILDE NESET LATEN ARRESTEREN

ONGEKENDE VERHARDING EN ESCALATIE IN DEN HELDER * ALLES OP GROND VAN INTIMIDATIE EN GEHEIMHOUDING * KIJK NAAR DRAMATISCHE SPEECHES VAN ROB’S ADVOCAAT FRIEDBERG EN MARC NIHOT OP DE VIDEO * NESET TEMIRCI OVER DE AFFAIRE EN DE TERREUR DOOR SCHUILING: ‘HET KONINGSHUIS ZIT HIER AAN DE KNOPPEN’ * HET IS EEN AFSPIEGELING VAN DE ZAAK-DEMMINK: OOK DAAR WEET HEEL DEN HAAG DAT HIJ EEN PEDOFIEL IS MAAR NIEMAND DURFT HET TE ZEGGEN * GEMEENTERAAD NET ALS DE TWEEDE KAMER VOLLEDIG IN DE TAS VAN DE MACHT EN DE ELITE

Nu komt zelfs aan het licht dat op het moment dat Schuiling opdracht gaf voor de ontruiming, bleek dat er een nieuw college dreigde te ontstaan dat het museum opnieuw een kans wilde geven. Hiermee is het optreden van Schuiling als ‘demissionaire burgemeester’ extreem onrechtmatig geworden en zelfs crimineel. Intussen blijkt tevens dat mensen als Rob en Micha die in conflict zijn met de macht geen enkel recht meer hebben en dat hun leven en hun bezittingen kunnen worden verwoest en geplunderd met enkele armbewegingen ‘van hogerhand’. Wat is in het geval van Rob natuurlijk nog verbijsterender maakt, is dat er een gezin bij is betrokken! Net als in de zaak-Demmink zien we in Den Helder tevens dat de ‘volksvertegenwoordigers’ compleet zijn kalltgestellt en niets fundamenteels durven in te brengen! Het zijn nota bene een ‘burgerspreker’ (Nihot) en zijn eigen advocaat die de kastanjes voor Rob uit het vuur moeten halen! Er is geen volksvertegenwoordiger die iets positiefs over Rob durft te zeggen! Verder dan ‘jammer dat het zo gelopen is’ en ‘geen reclame voor Den Helder’ komt men niet!

2 Replies to “HORROR ROB SCHOLTE: SCHUILING STUURT TWEE PRO-ROB RAADSLEDEN NAAR NEW YORK EN WILDE NESET LATEN ARRESTEREN”

  1. Veel psychopathische = geen religieuze- of psychische integratie kennende “Joden” (psychopaten bezorgen alles wat ze infiltreren of waarin ze geboren zijn een slechte naam: de adel, de kerk, tandartsen en o.a. ‘last but not least’ de Joden) in het DUIVELSE ‘network of common collusions’:

    https://youtu.be/GqHrbIJI9BQ

  2. Wat het geval van Rob natuurlijk nog verbijsterender maakt, is dat er een gezin bij is betrokken.
    ——————
    Normaliter zou dat verbijsterend zijn, maar voor morele achterlijken en debielen (iedereen kan NIET GERICHT OP NORMAAL MOREEL BESEF GETEST wethouder worden) die achter psychopathisch liegende en dito verraderlijke (verzwegen) SS/SA en Abwehr Mann Prins Bernhard in een situatie van ‘common collusion’ verkerend met de -complete families levend cremerende, tot mensensoep kokende en aan flanters hakkende- USA/GB ‘deep state’ gruwelmoordenaars van Dresden (inmiddels uiteraard het nagelaten internationale terreurnetwerk van deze moreel debiele = kernkrankzinnige moordrobots die, mede door het slagen van hun **voor de NORMALE mindset immers ondenkbare** projecten, ONDERLING denken “Übermenschen” te zijn) aanhuppelen….om te kunnen profiteren van de prettige, typisch psychopathische paraplu voor HENZELF en hun EIGEN TOKO EN GEZIN, KUN JE EIGENLIJK ÁLLES VERWACHTEN, BEHALVE IETS GOEDS.

Geef een reactie