HORROR-SLACHTING AANDELENBEURZEN IMMINENT

NOUT WELLINK, GERRIT ZALM, JEROEN DIJSSELBLOEM, JAN KEES DE JAGER, WOUTER BOS, SJOERD VAN KEULEN, JAN MAARTEN SLAGTER, KLAAS KNOT, KPMG, BERT BRUGGINK EN DE ANDERE HOOFDROLSPELERS BIJ DE GROOTSTE VOLKS-PLUNDERING UIT DE GESCHIEDENIS: JULLIE ZULLEN BOETEN!

MAAR ONS MINISTERIE VAN FINANCIEN ‘BLIJFT KALM’ * TELEGRAAF MOET NEDERLANDSE VOLK ZO LANG MOGELIJK IN DE WAAN LATEN DAT ALLES OK IS


[wp_ad_camp_1]

13 Replies to “HORROR-SLACHTING AANDELENBEURZEN IMMINENT”

  1. Die toelichting is simpel: we hebben te maken met de bekende ‘dead cat bounce’ die kunstmatig is opgewekt om de ineenstorting aan het zicht te onttrekken en het volk de indruk te geven dat alles kits is. Zo’n beetje wat het kabinet-Rutte full time doet, samen met De Telegraaf. Verder nog vragen, Poes Mis?

   1. Ik vind het begrip “dead cat bounce” enorm grappig, vooral omdat het volledig op Micha Kat zelf van toepassing is. De gevangenisstraf hoeft in hoger beroep alleen nog maar bevestigd te worden en je gaat voor een klein jaar tussen vier muren.

   2. En welke instellingen hebben die bounce naar het oordeel van Micha dan opgewekt? Zijn er in Europa en de V.S. van overheidswege o.i.d. op grote schaal aandelen opgekocht?
    Praat ons bij.

 1. “”Oorlog zorgt voor schone lucht, dat is waarom de VS een derde wereldoorlog in Europa wil:””

  Lijkt me eerste instantie dat een economische crisis de oorzaak is, en vervolgens daarop volgende een oorlog zou kunnen plaatsvinden

  Zoals we dat in NL ook zien qua afname van het wegverkeer ……

  Het lijkt me niet dat welvarende landen als eerste prioriteit een schone lucht willen hebben, maar eerder een welvarende economie

  Het kan zijn dat mijn verhaal niet juist is ???

 2. Directe oorzaak van het instorten van de beurzen. China trekt letterlijk de stekker uit alle bedrijven die luchtvervuilen, niet alleen de kolencentrales.

  http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-03-24/beijing-to-close-all-major-coal-power-plants-to-curb-pollution

  Oorlog zorgt voor schone lucht, dat is waarom de VS een derde wereldoorlog in Europa wil:

  http://qz.com/487165/the-only-region-in-asia-where-air-pollution-is-declining-is-the-middle-east/

  Lees ook mijn laatste artikel hierover:

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/08/14/luchtvervuiling-oorzaak-van-chronische-ziekten/

  1. Oorlog zorgt voor schone lucht, en daarom moet er een 3e wereldoorlog komen? Dat is de meest domme reden die ik tot nu toe heb gezien voor een 3e wereldoorlog.

   1. Eigenlijk is er helemaal niemand in paniek. Ik zie in elk geval niemand om me heen die loopt te gillen dat alles en iedereen ten onder gaat. Het leven in Nederland gaat gewoon verder. De enige die aan paniekvoetbal doet, is Micha Kat zelf. Maar die heeft dan ook alle reden om in paniek te zijn, met de optelsom van alle celstraffen en geldboetes die hem in de komende maanden te wachten staat. De hoger beroepen gaan ook uitdraaien op een veroordeling, de wrakingsverzoeken zullen worden afgewezen, advocaten zullen weer ontslagen en belasterd gaan worden en uiteindelijk gaat Micha Kat als opgejaagd wild door Ierland trekken om toch vooral aan zijn onontkoombare arrestatiebevel te ontsnappen. Dan is de paniek bij Kat helemaal compleet. En ondertussen gaat het leven in de rest van de wereld onverstoorbaar door, met of zonder Chinese beursfluctuaties.

    Heb je al iets van de wrakingskamer gehoord? Die doet meestal binnen twee weken uitspraak.

Geef een reactie