HORROR-STAAT NEDERLAND: CRIMINELE EN CORRUPTE RECHTER IN CASSATIE TEGEN MICHA

VANAVOND OF MORGENOCHTEND EEN UITGEBREIDE VIDEO-UPDATE VAN MICHA OVER DE STAND VAN ZAKEN IN DE MICHA-CLAIM

HANS WESTENBERG IS REEDS EEN KEER OF 10 EXPOSED EN VEROORDEELD ALS COMPLEET CORRUPT EN CRIMINEEL MAAR GAAT DESONDANKS IN CASSATIE TEGEN HET VOOR HEM VERWOESTENDE ARREST VAN HET HOF DEN BOSCH INZAKE DE MICHA-CLAIM * HIERMEE BELAST HIJ HET JURISCHE SYSTEEM VERDER OP KOSTEN VAN DE BURGER IN EEN KANSLOZE ZAAK * DE POLITIEK EN OF HET STAATSHOOFD MOETEN NU INGRIJPEN * OF NEE, WACHT! MINKLAS GRAPPERHAUS WAS DE OPVOLGER VAN WESTENBERGS ADVOCAAT CROISET VAN UCHELEN ALS VOORZITTER VAN ALLEN & OVERY! * VANAVOND OF MORGEN UITGEBREIDE VIDEO-UPDATE MICHA OVER DE STAND VAN ZAKEN IN DE MICHA-CLAIM * U KUNT NOG ALTIJD INLEGGEN WANT AAN HET WINNENDE ARREST VOOR MICHA IS NATUURLIJK NIETS VERANDERD ALS ZIJN DE KANSEN DOOR HET UITSTEL WEL WEER IETS GEDAALD WAARDOOR UW WINST BIJ INLEG WEER STIJGT: NU WORDT 4X DE INLEG UITGEKEERD! * VRAAG ONS REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

7 Replies to “HORROR-STAAT NEDERLAND: CRIMINELE EN CORRUPTE RECHTER IN CASSATIE TEGEN MICHA”

 1. Ah nu snap ik het zodat de advocaten nog een beetje hun zakken kunnen vullen. Rechter Den Bosch wist dan ook wel dat Westerberg in cassatie zou gaan. Maar nu kunnen alle partijen nog hun zakken een extra ronde vullen.

 2. Misschien dat hij dat belasten van het juridische systeem wel van jou heeft geleerd Micha. Het enige verschil is, dat hij het makkelijk zelf kan betalen terwijl jij je weer eens belachelijk maakt met je Micha-claim. Ik kan me niet voorstellen dat ook maar iemand nog een cent aan je geeft maar voor wie dat overweegt heb ik een tip: steek er lekker de haard mee aan, dat levert veel meer op.

 3. Horror Staat Nederland = PB BV natuurlijk.

  Het is ondenkbaar dat de kleinzoon van de SS/SA naamgever daarvan, die nota bene illegaal (zij het met steun van vele verwarde bedrogenen) de praktijk van “staatshoofd” uitoefent, bij dit soort akkefietjes gaat ingrijpen.

  De deurwaarder kwam immers ook bij dhr. Rietveld juist in naam des Kleinzoons van Prins Bernhard (die volgens diep ingebakken Nazi inzichten -natuurlijk vanaf 1945 verholen onder een vlotte Jimmy Savile democratische ‘mask of sanity’- invaliden het liefst naar de maan zou schieten zonder ruimtepak alszijnde……. ‘lebensunwertes Leben’/verstikkende kostenpost).

 4. §“De Telegraaf en Metro hadden Stijn Franken, de inmiddels oud-advocaat van Willem Holleeder, in hun artikelen niet ‘de postbode van de penoze’ mogen noemen. Beide kranten moeten de uitspraak rectificeren. Daarnaast moeten de uitgever en misdaadjournalist John van den Heuvel Franken ten minste 10.000 euro schadevergoeding betalen. Over eventuele materiële schade die de advocaat door de negatieve publiciteit heeft opgelopen moet nog een afzonderlijk proces volgen.” BRON

  §“Gedetineerden moeten voortaan eerst de schadevergoedingen aan hun slachtoffers betalen voordat ze vrij mogen komen. Dat stelde de VVD vandaag voor in debat en minister Dekker (Rechtsbescherming) noemt het ‘een interessante gedachte’.

  §“De rechtbank in Zwolle heeft de 76-jarige Hennie van Rey veroordeeld tot drie jaar cel, waarvan anderhalf jaar voorwaardelijk. Hij is schuldig aan witwassen van miljoenen euro’s. Hij zond bevroren kiprollades in containers naar de Nederlandse Antillen. Medeverdachte Aquiles C. (71) kreeg een jaar cel voorwaardelijk en een werkstraf van 240 uur opgelegd voor het vervoeren van het geld. Hij bracht tonnen aan contanten in supermarkttassen van Amsterdam naar Roermond. Diana P. (50) kreeg vijftien maanden cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk.” BRON

 5. OF NEE, WACHT! MINKLAS GRAPPERHAUS WAS DE OPVOLGER VAN WESTENBERGS ADVOCAAT CROISET VAN UCHELEN ALS VOORZITTER VAN ALLEN & OVERY!
  ——————-
  En gewetensvolle Pa Grabbelhouse, de appel zal niet ver van de boom gevallen zijn, is bekend van Eternit, dat overal asbest rondstrooide, bezorgd om “de longen van Nederland”.

 6. Verrassend ‘pure evil’ zeg. Willens en wetens tegen beter weten in willen wegkomen met flagrante leugens (als de gruwelmoordenaars van Dresden zeg maar) en de hele “Donnerse” Hoge Raad die dat hoogst serieus neemt!

  Psychopaten die grenzenloos misbruik van het (in USA/GB ‘deep state’ vazalstaat PB BV: hún) rechtssysteem (en -deze “als zgn. innemend vriendelijke Bakels” onherkend infiltrerend- overigens álle andere menselijke pogingen tot normaal gezag, bestuur en organisatie) maken.

  ‘Psychopaths do not go down easy’

Geef een reactie