HORROR: STEVENT TRUMP NET ALS OBAMA EN HILLARY AF OP DE DERDE WERELDOORLOG?

EEN TELEURSTELLING BEYOND WORDS: TRUMP TRAPT IN DOORZICHTIGE FALSE FLAG VAN ‘AANVAL MET CHEMISCHE WAPENS OP KLEINE KINDEREN’ DOOR ASSAD -DIE DE OORLOG REEDS GEWONNEN HAD * IS DIT HET BEGIN VAN HET EINDE OF HET EINDE VAN HET BEGIN? * DE TELEGRAAF GAAT WEER VOOR IN HET OPHITSEN VAN DE ‘CHEMISCHE HYSTERIE’ * AANVAL DOOR TRUMPOP SYRIE KOMT DIRECT NA VERWIJDERING STEVE BANNON UIT ZIJN VEILIGHEIDSRAAD * BACKGROUNDS OP INFOWARS

2 Replies to “HORROR: STEVENT TRUMP NET ALS OBAMA EN HILLARY AF OP DE DERDE WERELDOORLOG?”

 1. Wie stelt er nu zijn hoop op Trump (of wie dan ook in de race naar macht en controle) zonder psychopatentest?

  Trump is heus niet zo dom dat hij niet ziet dat die gas-aanval een ijskoude overduidelijke USA ‘false-flag operation’ is.
  Denk aan de 2 + 2 = 5 ‘pure evil’ bewuste juridische dwalingen uitgesproken door (V)WO psychopaten die uiteraard heus wel weten dat 2 + 2 = 4.
  Hij is een psychopaat of…..staat onder controle van de psychopathische USA ‘deep state’, het nagelaten netwerk rond de gruwelmoordenaars van Dresden, vermoedelijk van John F. Kennedy etc. etc. etc.

  Zoals men ziet heeft bewijs geen enkele betekenis voor psychopaten die hun wil/project doordrukken.

  Wel gillen ze er om het hardst om, als je wat tegen HEN hebt, maar als je het dan ‘against all odds’ boven tafel hebt, wordt het in een fractie van een seconde van tafel geveegd of gewoon (zonder -noemenswaardige- gevolgen) genegeerd.

  Het zijn walgelijke zich in een (de realiteit omkerende) moreel ‘überlegen’ koel/prettig/stabiel ogende ‘mask of sanity’ hullende TOTAAL-KRANKZINNIGE gruwelmoordenaars.

Geef een reactie