HORROR-UPDATE 14-3: RECHTER C.M. BERKHOUT DOET HET KG TEGEN DE VOLKSKRANT

OOK ANDER NIEUWS: 28 MAART WORDT DE MICHA-CLAIM BEHANDELD TEGEN DE CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG WAARBIJ EEN NIEUWE ADVOCAAT VOOR MICHA ZAL OPTREDEN * LEES EN GENIET VAN DE TUCHTKLACHT TEGEN VOLKSKRANT-ADVOCATE CHRISTIEN WILDEMAN Tuchtklacht tegen mr

5 Replies to “HORROR-UPDATE 14-3: RECHTER C.M. BERKHOUT DOET HET KG TEGEN DE VOLKSKRANT”

 1. Heertje is trouwens zelf een massale kindermishandelaar (zeker voor hoogbegaafden) met zijn domme VWO Kern-boekjes.

  Het enige dat mij -en hem niet: bij C.M. Berkhout zal hem dus ook niets opgevallen zijn- destijds uit het gebrabbel van de mij toen verder onbekende Keynes opviel, was dat ik sterk een of andere merkwaardige persoonlijkheidstoornis vermoedde.

 2. C.M. Berkhout is waarschijnlijk populair bij het psychologenclubje dat prof. dr. Corine de Ruiter verwijt (en haar hiermee eindeloos stalkt) psychopaten niet op haar spreekuur naar hun gezondheids-klachten te vragen en die mensen met loopgravenkoorts wegens simulatie voor het vuurpeloton laten slepen…..

  Enfin bepaalde bevreemdende (!) geursporen – zoals die van H.A.A.G. Vermeulen, die bijv. doodleuk WILLENS EN WETENS (psychopaten zijn, met een tegengesteld masker voor om niet op te vallen uiteraard, anti-sociaal, dus tegen/de vijand van alle menselijke regelingen om tot enigszins behoorlijk bestuur te komen) in hoger beroep een zaak gaat zitten behandelen, waar hij eerder als ambtenaar betrokken bij is geweest- duiden echt op morele debiliteit.

  De opperste morele debiel is natuurlijk de SS psychopaat prins Bernhard, die vanaf 1945 (met groot succes) zijn uiterste best heeft gedaan, om gelijkgestemden op sleutelposities aangesteld te krijgen, zoals Freisler daar zat in Nazi-Duitsland.

  Daar plukt o.a. MK nu de (wrange) vruchten van.

  Wat is eraan te doen:

  Psychopatentest algemeen invoeren, te beginnen voor hen die azen op een functie in openbare dienst en bestuur (waar macht en controle kan worden uitgeoefend)…..omdat velen die daar op azen er PRECIES niet thuishoren!

  De dief moet geen baas van de politie worden!

 3. Oplettendheid verzocht aan een iedere vrijheidslievende medemens. Hoerstitie is namelijk al enige tijd brutaalweg tot een roverheid verworden van contanten prefererende burgers?! Sinds wanneer is het voorhanden hebben van cash geld een misdaad? Bewapen jezelf efficiënt en vecht desnoods als een leeuw tegen deze criminele mono polaire handelswijze van een herlevende monetair fascisme! Een iedere beledigend mishandelende roverheidsdienaar is hierbij dan ook ernstig gewaarschuwd… Vanaf dit moment blijft het bikkelharde & klinkklare oorlog in de straten van tot voor kort nog MIJN ver-Nederland.;

  “Amsterdamse agenten registreren sinds 1 mei vorig jaar welke waardevolle spullen worden gevonden tijdens het fouilleren van arrestanten. Als blijkt dat een verdachte geld of sieraden bij zich draagt met een waarde van meer dan 300 euro, besluit een officier van justitie of op die spullen beslag kan worden gelegd. Het geld kan worden gebruikt in de strafzaak of om openstaande boetes te betalen. Vroeger kregen verdachten de waardevolle spullen automatisch terug na hun vrijlating.”

Geef een reactie