HORROR: VADER VAN DRIE ONTVOERDE BURGER-PRINSESSEN KRIJGT EEN ‘PERSOONLIJKE BEWAKER’ OP KONINGSDAG

NADAT GELE HESSER GROENENDIJK EERDER WAS GEARRESTEERD WEGENS ‘BELEDIGING VAN DE KONING’ -MAAR ER VOLGDE GEEN PROCES- EN THUIS WAS GEINTIMIDEERD DOOR DE POLITIE OVER ZIJN ‘PLANNEN VOOR KONINGSDAG’ WORDT ER NU EEN ‘MANNETJE’ OP HEM GEZET

Een verbijsterende video, nog nooit vertoond in de Nederlandse geschiedenis. Doet sterk denken aan wat er gebeurde op de Dam tijdens de kroning van de koning toen door de hysterische politie temidden van een mensenmassa waarin beweging nauwelijks mogelijk was een ‘look alike’ van Micha Kat werd gearresteerd omdat de politie dacht dat het de levensgevaarlijke terrorist zelve was die op het punt stond zichzelf omgord met semtex op het nieuwe staatshoofd te werpen. De NOS berichtte hier toen nog over. De kop van het stuk was ‘Arrestatie Dam door slecht contact’: Hans Maessen van het Nieuw Republikeins Genootschap werd door de agenten voor iemand op de lijst aangezien. Het gaat om journalist en activist Micha Kat, eerder door de rechter veroordeeld voor bedreiging en valse bommeldingen. Die persoonsverwisseling werd door de slechte communicatie niet opgemerkt. Activiste Joanna van der Hoek werd ook aangehouden. Dit was in 2013. Het verbijsterende aan dit alles is dat zowel voor gele hesser Groenendijk als voor uber-plotter Micha Kat geldt dat ze nooit een vlieg kwaad hebben gedaan en 100% geweldloos zijn. Dat wil zeggen: als je het geven van je mening op internet niet ziet als ‘geweld’. Dat ziet de politie dus duidelijk wel waarbij het op internet zetten van een Youtube-filmpje thans vrijwel gelijk staat aan het plegen van een aanslag. By the way: ik herinner met dat ik destijds nogal geschokt was door de woorden ‘op de lijst’ van mensen die ‘mogelijk voor problemen zouden kunnen zorgen’. Bestaat die lijst nog? Is die ‘lijst’ ervoor verantwoordelijk dat ik op geen enkele wijze mijn recht kan halen? Tot slot moeten we ook eerlijk zeggen dat de agent die op Groenendijk is gezet er onder de gegeven omstandigheden het beste van probeert te maken. Complimenten daarvoor. Maar het hele achterliggende gebeuren is natuurlijk weerzinwekkend, al helemaal tegen de achtergrond van de misdaden gepleegd uit naam van de Koning zoals de ontvoering van Groenendijk’s dochter en alle ‘activiteiten’ van de groep Demmink/Wabeke. Vergeet niet: Wabeke liet de moordenaars van de baby van Lisa vrijuit gaan uit naam van de koning.

3 Replies to “HORROR: VADER VAN DRIE ONTVOERDE BURGER-PRINSESSEN KRIJGT EEN ‘PERSOONLIJKE BEWAKER’ OP KONINGSDAG”

  1. Wat is dat toch altijd met die zogenaamde ‘activistjes’! Wanneer je dicht op het vuur gaat opereren is dat nu eenmaal de prijs die je hebt te betalen. Helaas ja… Ik wordt al jaren met illegale deurintrappingen dan wel stalkgeile hoerlitieacties waar ik mij dan ook bevindt geconfronteerd, moet ik daarvan dan ook maar gelijk ten overstaan van iedereen mijn jankerige beklag maar blijven doen? Natuurlijk niet! Dat zou dat jodenserpenten schorem alleen nog maar meer stimuleren mij meer achter de broek aan te willen zitten ‘hahaha’..;

    Al heb ik werkelijk niets met debiel afgerichte religie of suprematie in welke vorm dan ook van doen, beide heren delen wel mijn afkeer van het serpentenras dat overal en nergens zich op deze planeet aalglad tegen het belang van de mensheid als geheel heeft gemanoeuvreerd. BRON!

  2. Dus voor alle duidelijkheid: omdat Erik ‘chemtrails’ Groeneveld is verwikkeld is een echtscheidingszaak en zijn kinderen niet meer mag zien en de Koning niet reageerde op een brief hierover (vind je het gek?) is hij in Amersfoort. Logisch allemaal weer.

Geef een reactie