HORROR: VERVANGT CHRIS KLOMP KOEN VOSKUIL ALS DEMMINK-VERSLAGGEVER VAN HET AD?

HET ZAT ER AL EEN BEETJE AAN TE KOMEN MET DE BIZARRE ACTIES VAN KLOMP IN DE OPMAAT NAAR DE VERHOREN * GAAT DE DOOR DE POLITIE EN DEFENSIE BETAALDE -DUS DOOR DEMMINK- KLOMP NU ‘VERSLAG DOEN’ VAN DE VAN WELL-VERHOREN? * ALLES WIJST OP EEN ZORVULDIG VOORBEREIDE STRATEGIE HET EFFECT VAN DE VERHOREN VOLLEDIG TE ‘NEUTRALISEREN’

Het heeft er alle schijn van dat Koen Voskuil van het Demmink-dossier is afgehaald zoals eerder Jeroen de Jager van de NOS. Chris Klomp schreef vandaag zijn eerste Demmink-artikel in het AD en repte van ‘Burgerjournalisten die al jaren online op Demmink jagen’. We gaan met Klomp richting criminalisering van de Demmink-onderzoekers en a charge-berichtgevers. Klomp is overduidelijk a decharge -dus ter verdediging van de kinderverkrachter door wie hij ook wordt betaald.

Eén reactie op “HORROR: VERVANGT CHRIS KLOMP KOEN VOSKUIL ALS DEMMINK-VERSLAGGEVER VAN HET AD?”

  1. “”We gaan met Klomp richting criminalisering van de Demmink-onderzoekers en a charge-berichtgevers””

    grappig je plaatst een filmpje waar Koen Voskuil duidelijk aangeeft dat de roddels/aannames op het internet geen positieve werking hebben.
    En we weten al waar Voskuil op doelt NAMELIJK de heer KAt, wat Koen Voskuil al eerder aangaf in e telefoongesprekken met Kat, en zeer duidelijk aangaf dat hij totaal geen behoefte heft aan clowns zoals Kat.

    Dus min of meer geven Klomp en Voskuil elkaar een hand betreft het gezwets van Kat.

Geef een reactie