HORROR: WIE BEPAALT WELKE NL-SITES ‘NEPNIEUWS’ ZIJN? NIET PROF. BROUWERS MAAR… CHRIS KLOMP!

* STAATS-INFILTRANT EN NEP-JOURNALIST CHRIS KLOMP WORDT NU STAATS-‘NEPNIEUWS’-INQUISITEUR
* CHIS KLOMP IDENTIFICEERT EERSTE NEDERLANDSE ‘NEPNIEUWS’-SITE: NIBURU.CO; LEES REACTIE NIBURU.CO
* CHRIS KLOMP WERKT SAMEN MET POLITIE TEGEN MICHA MAAR DEZE SITE (NOG) GEEN ‘NEPNIEUWS’
* NIBURU-SPONSOR ORJANA KOMT IN ACTIE TEGEN AD WAARNA AD DE BANNER ONZICHTBAAR MAAKT
* HET AD VAN CHRISTIAN VAN THILLO BOMBARDEERT CONCURRENTEN VIA CHRIS KLOMP TOT ‘NEPNIEUWS’
* NIET DE PROFESSOR IN DE JOURNALISTIEK BART BROUWERS BEPAALT WAT ‘NEPNIEUWS’ IS, MAAR DE DOOR DE STAAT BETAALDE CHRIS KLOMP


De afbeelding van ‘nepnieuws’-website Niburu.co in het artikel van Chris Klomp waarin het AD de banners onzichtbaar moest maken wegens dreigende schadeclaims

[wp_ad_camp_1]

Het gaat nu razendsnel. Twee dagen voor de zitting van de Raad voor de Journalistiek van Micha tegen De Volkskrant wordt voor het eerst een naam genoemd van een website die zich ‘schuldig zou maken’ aan het verspreiden van ‘nepnieuws’: Niburu.co -waar Micha al enige maanden columnist is. De ‘auctor intellectualis’ achter deze ontmaskering is niemand minder dan ‘complotjager’ Chris Klomp en dat hoeft niemand te verbazen. Na jaren te hebben gewerkt als infiltrant kruipt hij thans uit zijn schulp. Hier het artikel in het AD waarin Klomp zijn ‘ontdekking’ bekend maakt inclusief een screenshot van Niburu.co -waarop uiteraard geen stuk te zien is over pedo-netwerken of over de Bilderbergers of over vaccinaties maar over… UFO’s. Bron voor het stuk van Klomp zijn artikelen van een week oud waarin staat dat Google bekend heeft gemaakt de afgelopen twee maanden 200 sites te hebben geblokkeerd gebruik te maken van hun advertentie-verdien-services zoals AdSense. Nergens worden namen genoemd van deze sites. Niburu.co kan alleen al niet behoren tot deze 200 omdat het helemaal geen gebruik maakt van Google AdSense. Deze site wel, maar we hebben geen bericht gehad van Google.

3 Replies to “HORROR: WIE BEPAALT WELKE NL-SITES ‘NEPNIEUWS’ ZIJN? NIET PROF. BROUWERS MAAR… CHRIS KLOMP!”

  1. Wat een domme opmerkingen hier. Je ziet toch zelf dat ze contant geld willen verbannen? Dat zeggen ze openlijk. Pinautomaten zijn vaker en vaker “buiten gebruik”. UFOs? Ik heb ze meer dan een keer gezien, en vele anderen met mij. En ja, met Trump aan de leiding denk je nou zelf dat de wereld heerlijk vlot zijn gangetje zal gaan? Open je ogen.

  2. Niburu is niet alleen nepnieuws, ze leven ervan. Die koppen alleen al: Is de aarde bezig uit elkaar te scheuren? UFO vloot bij Mexicaanse grens. Elite wil nu in sneltreinvaart van contant geld af. Hoeveel lezers nemen dit serieus? Ik denk nog geen halve alien.

Geef een reactie