HORROR: WORDT ERWIN LENSINK LANGZAAM VERMOORD DOOR DE STAAT?

HIERONDER HET LAATSTE DAT WE VIA WEARECHANGEROTTERDAM MOCHTEN VERNEMEN OVER VRIJHEIDSSTRIJDER ERWIN LENSINK * SINDSDIEN IS NIETS MEER OVER EN VAN HEM VERNOMEN * NICO VAN DEN HAM SLAAGT ER NIET IN MET HEM IN CONTACT TE KOMEN * WIJ VRAGEN DE VAN DER HOEVEN-KLINIEK MET KLEM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

From: Maria We Are Change Rotterdam
To: Micha Kat
Sent: Wednesday, September 21, 2016 8:52 PM
Subject: Erwin Lensink

Dag Micha,

Howslife?
Vandaag heeft Erwin Lensink me gevraagd om contact met je op te nemen om je te informeren over zijn situatie. Erwin zit op dit moment in de Van Der Hoeven Kliniek in Utrecht, naar zijn zeggen in een luxe isoleercel. Hij weigert medicatie, hij verwacht dat volgende week met gedwongen medicatie zal worden begonnen. Zijn contacten worden gescreend, het is hem niet duidelijk voor hem in hoeverre jij bijv. geïnformeerd bent of dat er door de kliniek contact met je is opgenomen.

Tot zover!

Maria van Boekelen

2 Replies to “HORROR: WORDT ERWIN LENSINK LANGZAAM VERMOORD DOOR DE STAAT?”

 1. Erwin Lensink is niet de enige, ik ken meerdere dissidenten daar.
  Het zijn vooral intellectuelen die in de psychiatrie opgesloten worden.
  Dat is met als doel: Doofpot en medische experimenten op dissidenten.

  Erwin pakt het helemaal verkeerd aan.
  Die drugs die dat tuig spuit in eens nog gezonde mensen, wordt verplicht gespoten, men kan dat niet weigeren. Ik ken iemand die dat ook weigerde, vervolgens elke dag on 7.30 ’s ochtends wordt die ingespoten door de thugs. De politie zijn de grootste misdadigers inzake, want die zetten mensen die ze te intelligent vinden in de psychiatrie, terwijl men Psychiatrie met het woord criminele organisatie wel erg vriendelijk uit drukt. Psychiatrie is namelijk niet bezig met kwakzalverij, wat Erwin Lensink en anderen menen, maar met opzettelijke ziekmakerij, moord, wegnemen van rechten. De ontwerpers van die gedwongen drugs en andere martelingen doen dat opzettelijk. Onderdrukking van een volk is het doel. Een van die rechten, is het weigeren van medicijnen van een medicus. De Psychiatrie overtreed alle mensenrechten zonder enige terughoudendheid.

  Het is zeer ernstig dat een ruime meerderheid van Nederland deze misdaden rond Erwin Lensink en vele anderen steunt. Ze weten niet beter, maar ze kennen wel de voetbal uitslagen, de medailles van de Olympische spelen, de eerste 3 winnaars van de Tour de France.

  Erwin Lensinks intellectuele betoog behoeft discussie, geen onderdrukking. Ik ben het helemaal niet met hem eens, maar omdat hij als martelaar vermoord wordt op deze manier, geeft men hem onterecht gelijk.

  Het IQ van onze koning is blijkbaar lager dan dat van een mongool, want door het betoog van de Waxine Licht Houder Werper, vol met fouten, zo gelijk te geven, beschadigd dit vooral de reputatie van Koning Willem. Zouden die Oranjes wel geslaagd zijn voor Groep 2?

  Ernstig dit allemaal.
  Wees voorzichtig Micha, want dit zullen ze bij jou ook doen, als ze de kans krijgen. Misschien dat je jezelf kan verdedigen met je kennis over rechten, maar weigeren van opzettelijke vergiftiging zoals Erwin doet is geen verdediging, maar een onterecht vertrouwen in goede bedoelingen van de zwaarste misdadigers van dit land. MK Ultra, Monarch, Supersoldaten, kinderen verkrachten met een stopwatch, dat is de realiteit van de psychiatrie. ALLE psychiatrie!

 2. Vermoord door de staat. Ik wed dat zelfs Van Boekelen dat nog denkt ook. Dat Lensink continu in de clinch ligt met zijn familie, en vooral zijn broers, inclusief forse bedreigingen, dat lezen we natuurlijk niet bij WeAreChange.

  Nee, het is veel spannender om te suggereren dat Lensink in verband met al die onsamenhangende verhalen over het Koningshuis, Demmink etc in de Van der Hoeven kliniek is terechtgekomen.

  ‘De patiënten die in de Van der Hoeven Kliniek worden behandeld, hebben vaak een of meer van de onderstaande psychiatrische stoornissen:
  •persoonlijkheidsstoornissen
  •psychotische stoornissen
  •autismespectrumstoornissen (ASS)
  •misbruik of afhankelijkheid van middelen (zoals drank en drugs)’

  Vrees dat dat toch meer de realiteit is

Geef een reactie