HORROR: ZAAK-ROB SCHOLTE VOLLEDIG AANGESTUURD DOOR JORIS DEMMINK; VOORZITTER POLAK 100% PEDO-RECHTER

DIT IS DE WAARHEID: SCHOLTE MOET KAPOT OMDAT BURGEMEESTER SCHUILING EEN BANGE EN WRAAKZUCHTIGE PEDO IS * HIJ RIEP DE HULP IN VAN JORIS DEMMINK OM HET MUSEUM EN HET GEZIN-SCHOLTE NAAR DE VERDOEMENIS TE HELPEN

BURGEMEERSTER KOEN SCHUILING VAN DEN HELDER WORDT VERDACHT VAN KINDERMISBRUIK EN IS DE GROTE TEGENSTANDER VAN ROB SCHOLTE * ZIJN BANDEN MET DEMMINK STAAN VAST * VOORZITTER POLAK VAN HET AMSTERDAMSE HOF DIE DE TREKKER OVERHAALDE ZIT DIEP IN DE PEDONETWERKEN: ZE TRAD OP VOOR EEN NRC-JOURNALIST DIE DOOR MICHA WERD BESCHREVEN ALS BEZOEKER VAN HOMOSAUNA’S IN TURKIJE * ZE SPANDE SAMEN MET HET KAMP-DEMMINK ALS ADVOCATE VOOR PANORMA EN GAYKRANT IN 2003 * EN DAAR KOMT DAN NOG BIJ DE MOGELIJKE LOCATIE-FRAUDE MET RAADSHEER VELDHUIJZEN VAN ZANTEN * DIT WORDT EEN JURIDISCH BLOEDBAD

Extra: lees hier het complete Henk Krol-dossier over de Anne Frank Plantsoen-fase van de zaak Demmink waarin het advocatenkantoor Stibbe met Elsbeth Polak een cruciale rol speelde

5 Replies to “HORROR: ZAAK-ROB SCHOLTE VOLLEDIG AANGESTUURD DOOR JORIS DEMMINK; VOORZITTER POLAK 100% PEDO-RECHTER”

 1. Ik heb uw bronnen doorgelezen en ik vind nergens concrete bewijzen voor de door u hierboven gedane uitspraken. Waar zijn die? Ik weiger namelijk net zo min u op uw blauwe ogen te geloven als de reguliere media.

 2. In een (nachtmerrie) psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV, is o.a. de gehele juristerij EEN (lege huls) SCHIJNVERTONING….om de NORMALE mens het idee van “rechtsstaat” voor te spiegelen.

  Je begint (in verraderlijk gecamoufleerde geperverteerde werkelijkheid) juridisch HELEMAAL NIETS tegen (de zin van) het psychopathisch ‘network of common collusions’.

 3. DIT WORDT EEN JURIDISCH BLOEDBAD
  ———————-

  Niet in psychopathocratie Prins Bernhard BV…..!

  Demmink zit in het ‘network of common collusions’ rond Bernhard (en nu diens naargeestigeb gelijkgestemde opvolgers). Dat blijkt uit Demminks NAVO scholing en zijn activiteiten in Suriname etc.etc.

  Eerder schiet het krankzinnige vliegdekschip Ronald Reagan een kruisraket in het Rob Scholte Museum……als niet eerst dat ‘network of common collusions’ wordt ***UITGENOMEN***.

  Wat deze psychopaten met kunst en cultuur hebben zie je aan de Dresden-behandeling.

  1. Eerder schiet het krankzinnige vliegdekschip Ronald Reagan een kruisraket in het Rob Scholte Museum
   ————
   En dan zeggen ze ijskoud (!) dat de krankzinnig geworden invalide Rob Scholte de gaskraan heeft opengedraaid en zichzelf van het leven heeft beroofd.

   Zo zijn psychopaten…….’Turning tables around, making YOU the culprit’.

Geef een reactie