HOUSE OF CARDS WORDT 100% WERKELIJKHEID: DEMMINK-PEDO’S VERWOESTEN DE WERELD

HOUSE OF CARDS EINDIGT ALS PRESIDENT FRANK UNDERWOOD BESLUIT OORLOG TE GAAN VOEREN OMDAT ZIJN MOORDEN EN MISDADEN DREIGEN TE WORDEN EXPOSED * WE ZIEN PRECIES HETZELFDE MET HILLARY EN OBAMA: OP HUN ONTMASKERING ALS PERVERTS VOLGT OORLOG EN TERREUR * KAN DONALD TRUMP DIT NOG STOPPEN?

Van Bill Clinton is vast komen te staan dat bij besloot Bosnie te gaan bombarderen als ‘afleiding’ van het Monica Lewinsky-schandaal. De serie House of Cards eindigt als het president Underwood duidelijk wordt dat de media -in die serie opereren de MSM nog a charge- hebben ontdekt dat zijn weg naar het Witte Huis is geplaveid met moord en doodslag en hij zijn laatste kaart uitspeelt: oorlog. Hetzelfde speelt thans in de VS met Pizzagate. De kinderverkrachtings-elite weet dat de waarheid over hun weerzinwekkende gedragingen niet meer te stoppen is en zal niet anders besluiten dan Clinton en Underwood: oorlog. Hiermee is ook Joris Demmink mede-verantwoordelijk voor de derde wereldoorlog, want hij maakt deel uit van hetzelfde wereldwijde netwerk als de Pizzagate-criminelen. Sterker: Nederland speelde een beslissende rol in het voorbereiden van de derde wereldoorlog via het MH 17-drama dat Nederland moest uitvoeren omdat het werd gechanteerd met de pedo-dossiers van Demmink en anderen. Is er na de hysterische reactie van de ‘elite’ op het recente MH 17-onderzoek naar journalist Michel Spekkers nog iemand (buiten Chris Klomp dan) die nog denkt dat de Russen achter het drama zitten?Als dat zo zou zijn, waarom mag Spekkers dan geen spulletjes meenemen van de rampplek en moet zijn apparatuur in beslag worden genomen? De volgende MH 17-onderzoeker wordt vermoord, net als Demmink-onderzoeker Fred de Brouwer! En hiermee is dan direct opnieuw de link gelegd tussen Joris Demmink en de MH 17. De elite-pedofielen trekken de hele wereld mee in hun val.

Eén reactie op “HOUSE OF CARDS WORDT 100% WERKELIJKHEID: DEMMINK-PEDO’S VERWOESTEN DE WERELD”

  1. Ik heb nog een Underwood kantoorschrijfmachine en heb wel eens met een Underwood M1 karabijntje geschoten. Tamelijk raak ook.

    Ondertussen gaan de griezelige ‘pure evil’ psychopaten gewoon kalm/ijsbloedig door met hun walgelijk krankzinnige moord-projecten en wordt er niet gewerkt aan het Z.S.M. invoeren van de veplichte algemene (een eerst bij de staatsmachten) PSYCHOPATENTEST.

Geef een reactie