15 Replies to “HOUSE OF PEDO-CARDS 2.0: MYRA, MICHA, BART EN JORIS…. YOU DON’T MAKE THIS STUFF UP!”

 1. Wie (behalve een gemakzuchtige lapzwans, bastaard, psychopaat of misleide dwaler) gaat nu zijn diensten aanbieden aan USA/GB vazalstaat PB BV?

  Echte wakkere Nederlanders in ieder geval niet en dat zou normaliter (!) wel (en met ere) moeten kunnen in je vaderland.

 2. Naast de zaak Demmink zijn er nog andere zaken die speelden in Noord-Nederland. Zoals de zaak Andrea Luten, de moord op Niels Offereins uit Assen, de HIV-zaak en de zaak Lancee.De rode draad door al deze zaken is het pedonetwerk Noord-Nederland in casu Assen, waar ik tussen 1993 en 2011 heb gewoond.

  Ik werkte bij de recherche in Assen toen het moordonderzoek naar Luten liep. Richard Kelly werd voor de moord opgepakt maar werd vrijgesproken mbv van Bram Mosko. Een Molukse voorman uit Assen was werkzaam op de RSG in Hoogeveen waarop Kelly zat en zo loopt het spoor naar de pedokliek in Assen.

  Niels Offereins was één van de slachtoffers van de misbruikzaak op ‘De Tamboerijn’. Hij had op minderjarige leeftijd sekscontacten met onderwijzend personeel, ambtenaren die werken in Assen en Groningen. Totdat hij op 6 april 2004 van de Martinitoren “viel”. Op mijn site staat een artikel over hem.

  Bij de HIV-zaak waren ook weer ambtenaren van justitie betrokken en er werden ook minderjarige jongens besmet, de jongsten waren rond de 12 jaar. Een aantal van die ambtenaren ken ik persoonlijk. Ik heb daar in aangiften verklaringen over afgelegd. Op mijn site staat een artikel over die zaak.

  De zaak Lancee is ook pedonetwerk. Ik kende de advocaat van René Lancee, Dirk van Binsbergen, omdat hij samen de praktijk voerde met Jan Zuidema waarmee ik jaren bevriend met geweest. Ik was Dirk privé ook wel eens tegengekomen. Lancee won van het OM. Maar op een dag verdween Dirk spoorloos. De politie neusde zwaar verboden op kantoor in zijn cliëntendossiers, en drie keer raden waarnaar gezocht werd.In ieder geval werd Dirk in zijn auto teruggevonden. In het kanaal bij Stroobos, vlakbij zijn woonplaats Zuidhorn, waar dominee Halbe Geertsma vandaan kwam. De man die in een speciale ruimte in GKV ‘De Voorhof’ tien jaar lang zijn zoon als vrouw gebruikte. Lees erover verder op mijn site.

  De voortdurende backlash in mijn richting wordt wel degelijk gestuurd, ook door commenters die het op het eerste oog voor Micha opnemen maar mij voortdurend “afbranden”. De belangen zijn heel groot, en trollen in allerlei soorten en maten worden ingezet als damage control.

  1. Een peleton van 50.000 molukkers werd 1950 door prins bernard ingevoerd en veroorzaakten massiefste aantallen slachtoffers onder de Nederlandse Burgerij in kader van “het koningshuis onwelgevalligen/gezinden” onschadelijk maken dmv massamoorden en verkrachtingen

   Deze misdrijven worden heden nog bedreven en uiteraard uitgebreider gesofistiseerder en geniepiger oa via misbruik alle instanties diensten overheden organisaties en media en is ook internationaal onder usa vleugels aan de gang

 3. Het was Myra die een paar jaar terug op Boublog zei dat ik niet op OBS ‘De Trochfeart’ in Sexbierum heb gezeten. Dat was smaad en laster en daarmee blijft ze tot op de dag van vandaag doorgaan. Officier van justitie Gerard Veenstra wil mijn aangiften niet beoordelen, ze krijgen dus niet eens een sepot. Veenstra was ook de zaaks-ovj van de ‘Misbruikzaak Sexbierum’ die door hem werd gedownplayed tot een paar gevallen van misbruik, dit terwijl het meer dan 25 jaar doorging. Net als de zaak rond Geert van D. in het Groningse Zuidwolde.

   1. Dank Micha. Nee ik heb geen amoreuze affaire gehad met Myra. Ze is wel bij me thuis in Ezinge geweest maar dat was om samen video-opnamen te gaan maken bij mijn oude school in Sexbierum, de zeedijk ten hoogte van Pietersbierum en het café in die plaats. Die video-opnamen zijn verdwenen van haar You Tube-kanaal.

    Myra had een affaire met Maarten van G n gten. Ze heeft met hem de nacht die volgde op de video-opnamen in Sexbierum doorgebracht in Bed and Breakfast ‘In de aap’ in Feerwerd, een dorpje dat vlakbij Ezinge ligt. Het is geen roddel, het is waar.

    Mijn wantrouwen jegens Myra nam vaste vormen na een ontmoeting met haar in de woning van een Friese schrijfster onder de rook van Leeuwarden die zich bezighoudt met de zaak Vaatstra. Daar was Maarten ook bij. Die schrijfster heeft het boek van Dankbaar geredigeerd. Dankbaar heeft de zaak Vaatstra zo moeilijk gemaakt dat niemand het nog begrijpt terwijl hij zo simpel is: seks met minderjarigen in een caravan. Dat mag niet, en net als de pedonetwerken is het door de overheid gedoogd. Ik ben een Fries van geboorte, versta en spreek de Friese taal en ken in de omgeving van Kollum mensen met grote netwerken. Lees ook mijn artikel over de Anjumer pensionmoorden. Het is allemaal het Friese pedonetwerk, dat voor een groot deel actief was in het onderwijs. Op mijn mijn school in Sexbierum waren er twee pedo’s en in Harlingen wel vier. Ik heb het allemaal opgeschreven op mijn site.

 4. Ik mis nog 1 heel belangrijk stukje in jouw “background”-verklaring: wat heb jij, jaren geleden, besproken met Fred T. en waarom mocht daar expliciet niemand anders bij zijn? Alle vragen daarover blijf je al jaren gewoon negeren en dat is op z’n minst “verdacht”.
  Dat heeft volgens mij ook veel te maken met waarom zij je, zoals jij dat zelf blijkbaar ziet “om onverklaarbare redenen, zonder enige grond, van de ene op de andere dag/moment”, de rug hebben toegekeerd en zijn gaan aanvallen. Maar dat is speculatie van mijn kant.
  Ik weet wel dat Myra probeert de HELE waarheid te vinden en niet “98% met een paar kleine geheime backroomdeals” en dat is het verschil tussen haar en jouw werkwijze.
  Ze had sterke aanwijzingen dat Koos het niet zo nauw nam met de waarheid en heeft hem daar, terecht, op aangesproken. Koos heeft daarop gereageerd door privé-info/roddels over haar te twitteren als “tegenaanval”.
  Haar tweet over “Ik ben jouw nachtmerrie” was gericht aan @corrumpere oftewel Koos zelf en dus NIET AAN JOU.
  Tenslotte heb ik het idee dat je geen flauw idee hebt hoe twitter “werkt” en neem je alles wat daar gezegd wordt veel te serieus, vooral de tweets die je, volkomen uit hun verband gerukt, gebruikt om er op eigen initiatief een mooi verhaaltje bij te verzinnen.

  1. Over die ‘deal met Teeven’ heb ik wel degelijk opheldering gegeven. Teeven wilde een gesprek met mij over Demmink. Hij vroeg daarbij om strikte geheimhouding wat natuurlijk logisch is. Eric Donk stond me buiten op te wachten met de camera en vroeg me wat er was besproken. Dat kon ik toen natuurlijk niet zeggen. Dat pikte Eric niet en als ‘wraak’ is hij het verhaal rond gaan strooien dat ik ‘zou samenspannen’ met Teeven en een ‘geheimde deal’ met hem had gemaakt.

  2. Anonieme verdachtmakingen: daar reageer ik niet op. Net als een pedoring bestaat er ook een AIVD-ring en je ziet ze overal opdoemen om melders van misstanden en klokkenluiders te belagen met telkens hetzelfde systeem: backlashen.

   Ik heb klokkenluiders gesproken die vertelden zeer wantrouwend te worden van de wandelingen die ze met haar maakten in Amsterdam waarbij ze op plaatsen stil ging staan waar ze goed in beeld konden worden genomen.

 5. Vergeet Alberda ook niet. Drie levensgevaarlijke losers bij mekaar. Toch ook wel frappant dat geen van die drie een rij rechtszaken aan hun broek hebben. Dat zij het ook gezellig hebben met Chris Klomp is misschien wel het meest opvallende. Nu is het belangrijkste om uit te zoeken of Van Well echt geld heeft ontvangen. Het bestuur van zijn stichting geeft in die brief aan dat zij financieel benadeeld zijn door van Well. Dit zou kunnen betekenen dat het bij Van Well misschien om gewone afpersing ging. Als van Well nu met een zak geld in het buitenland zit dan is het wel duidelijk dat hij afgekocht is door Demmink. Ik geloof nooit dat Demmink zich om niets zou laten afpersen. Demmink bezit te veel macht binnen justitie dus dit zou echt niet goed afgelopen zijn voor van Well. Zou van Well door Demmink opdracht gegeven zijn om een toneelstukje op te voeren. Dit denk ik ook niet want van Well is met deze zaak al te lang mee bezig. Dus het feit of van Well nu veel geld heeft is eigenlijk het bewijs dat hij door Demmink misbruikt is. Het is misschien ook wel belangrijk om uit te zoeken hoe dat gedoe met geld bij de stichting zit. Heeft hij mensen op laten draaien voor kosten of is hij er met de oorlogskas er van door. Dit is enorm belangrijk om te weten.
  Even hier voor de mensen die hier vandaag voor het eerst komen binnenvallen Het gaat allemaal om deze video.

  https://www.youtube.com/watch?v=efvHVP6Qcm8

 6. Hier zit een speelfilm in, Micha: “Paranoia, Leugens en Verraad in de Plotterwereld”.

  Mijn God wat een deerniswekkend gekrabbel, allemaal. De plottertjes zijn er achter gekomen dat de zaak Demmink geen spoor van geloofwaardig bewijs opleverde en het geld wat ze ermee hoopten te verdienen in rook opging. Nu is er nog het achterhoede geacht over de schuldige: “Te paard, te paard, we zijn verraden”!!

   1. En zo meet Kat weer met twee maten. De meest uiteenlopende koewousen kunnen hier onder schuilnamen reageren, maar zodra er iets wordt geroepen dat Kat niet valt, verandert hij in een Wimmetje Dankbaar.

    1. Als zelfs Myra Pis poes als bron aanhaalt dat wordt het echt wel tijd voor een ban denk ik. Pis poes heeft nog nooit iets constructiefs geschreven. Het is alleen maar pesten, etteren, dingen verdraaien en links naar Swapichou en Barracuda dumpen.

Geef een reactie