HOW MUCH MORE FRIGHTENING AND SCARY CAN IT GET? Q ANON DAALT AF TOT IN DE DIEPSTE KROCHTEN VAN DE ELITE-PEDO-SADO-HORROR-GRUWELKEUKENS

THEO HIDDEMA HEEFT ALS OPDRACHT THIERRY BAUDET WEG TE HOUDEN BIJ ALLES DAT TE MAKEN HEEFT MET KINDERMISBRUIK

LEES EN BEKIJK DE POSTS 3131-3160 (ALLEEN VOOR MENSEN MET STALEN ZENUWEN) * HET IS ALTIJD ERGER, ER IS ALTIJD MEER -EN HET IS ALTIJD NOG SADISTISCHER EN GROOTSCHALIGER * VELE BEKENDE NAMEN UIT HOLLYWOOD, DE ‘KUNST’ EN DE MEDIA BETROKKEN * BEKIJK DEZE VIDEO (VANAF 21:45) EN MET NAME DEZE (VANAF 19:30) VOOR BACKGROUNDS * ALLE LIJNEN KOMEN SAMEN BIJ DE CLINTON FOUNDATION * WELKE NEDERLANDSE ‘HOOGWAARDIGHEIDSBEKLEDERS’ ZIJN BETROKKEN BIJ DEZE GRUWELEN MET KINDEREN DIE ELK BEGRIP TE BOVEN GAAN -PIJLEN WIJZEN NAAR DE NOS EN DE TELEGRAAF

3 Replies to “HOW MUCH MORE FRIGHTENING AND SCARY CAN IT GET? Q ANON DAALT AF TOT IN DE DIEPSTE KROCHTEN VAN DE ELITE-PEDO-SADO-HORROR-GRUWELKEUKENS”

  1. NB: Hoe zit het met de closed indictments? Hoe zit het met de arrestaties? Wanneer gaat de Telegraaf nou eindelijk down? Wanneer gaat Chris Klomp down? Wanneer wordt Rutte gearresteerd en naar Amerika verscheept? Ik zit maar te wachten en er gebeurt maar niets. En je had het nog zo beloofd !!

  2. micha, ik heb de Q posts bekeken zoals je vroeg. Ik geen flauw idee waarom je daarvoor stalen zenuwen zou moten hebben, want ik lees alleen wat vage abstracte berichtjes en ik zie wat foto’s van semi-beroemdheden. Niets wat mij verontrust. En de link naar de portfolio van Michael Chelbin, wat moet ik daarmee? Wat wordt daar geinsinueerd?

    En dan die video’s. Op basis van één, twee foto’s allerlei gevolgtrekkingen maken zonder ooit verder te zoeken, bewijs te leveren of iets tastbaars aan te tonen. Er worden letterlijk vragen gesteld waarop het antwoord “don’t know” wordt gegeven. Goeie journalistiek, geweldig!

Geef een reactie