HUGO ‘KINDERMISBRUIK’ DE JONGE: ‘DE HUISARTIS IS ER OM JE TE HELPEN, OOK NU’

TERWIJL DE JONGE DIT TWEETTE, DREIGDE ZIJN INSPECTIE HUISARTS ROB ELENS MET HEL EN VERDOEMENIS OMDAT HIJ ZIJN CORONA-PATIENTEN GENAS MET HCQ * DE JONGE, DE NEDERLANDSE STAAT EN DE ERASMUS UNIVERSITEIT HEBBEN ‘AANDELEN’ IN HET NANO-HORROR-VACCIN VAN BILL ‘EPSTEIN’ GATES EN HEBBEN DAARMEE OOK NOG EENS EEN FINANCIEEL MOTIEF DE PANDEMIE ZO VEEL MOGELIJK OP TE BLAZEN

In deze tweet zien we hetzelfde verschijnsel als bij het openen van de ‘week tegen kindermishandeling’: alles wat deze weerzinwekkende politicus doet en zegt in het publieke domein is bedoeld om zijn misdaden tegen de menselijkheid die hij in het geniep pleegt te maskeren. Tijdesn de ‘week tegen de kindermishandeling’ worden er meer kleuters verkracht en baby’s aan stukken gesneden door de ‘elite’ dan normaal al het geval is en de huisarts-tweet -qua inhoud compleet overbodig en zinloos- is alleen te begrijpen als cover-up voor de acties van zijn Inspectie tegen Rob Elens. Opnieuw: wat zich werkelijk afspeelt onder Hugo de Jonge is precies het tegendeel van wat hij de mensen laat zien. Deze figuur moet wel een compleet schidzofrene psychopaat zijn -precies de ’talenten’ waarmee je onder Mark Rutte vice-premier kan worden.

Hier het bewijs dat het CEPI waar Hugo de Jonge 50 miljoen belastinggeld aan geeft (is daar ooit een kamerdebat over geweest?) volledig onder controle staat van Bill ‘Epstein’ Gates van wie vast staat dat hij via vaccinaties de wereldbevolking wil uitroeien -nadat hij ze eerst heeft ingespoten met de ‘betaalchip’ waarop zijn Microsoft een patent heeft. Aangenaam: mijn naam is De Jonge. Hugo de Jonge. VP onder Mark Rutte en elke dag vechtend voor het Nederlandse kind en de gezondheid van ons volk!

Geef een reactie