HULDE! GEENSTIJL VINDT HET DODELIJKE WAPEN OM RUTTE III DEFINITIEF OP DE KNIEEEN DE KRIJGEN! EEN LAATSTE REFERENDUM!

HET OP DE VALREEP AFDWINGEN VAN EEN LAATSTE REFERENDUM GAAN RUTTE EN ORWELLOGREN NIET OVERLEVEN -PENTHOUSE IS AL EERDER VERTROKKEN * DIT IS HET ULTIEME VREEDZAME EN WETTIGE MIDDEL OM DE KINDERVERKRACHTERS EN PLUNDERAARS VAN RUTTE III NAAR HUN PENTHOUSES TE STUREN!

HET IS HEEL SIMPEL: HET VOOR DE VIERDE KEER IN DE WIND SLAAN VAN DE VOLKSWIL IS ZELFS DOOR DE COMPLETE BILDERBERG-CONFERENTIE NIET MEER TE SPINNEN, LAAT STAAN DOOR DE REEDS INTENS GEHATE TANTE KAJSA

[wp_ad_camp_1]

Zin in een donorreferendum?
Zullen we d’r nog ééntje proberen misschien? Dat zou qua tijdspad nog nét haalbaar kunnen zijn voordat de referendumwet sterft in de Senaat… Vanaf ± 2 april kan er een inleidend verzoek voor een referendum over de nieuwe donorwet worden ingediend. Het kan nog gehaald worden voor het referendum wordt afgeschaft. Zou je tekenen voor een donorreferendum? ZIE GEENSTIJL

3 Replies to “HULDE! GEENSTIJL VINDT HET DODELIJKE WAPEN OM RUTTE III DEFINITIEF OP DE KNIEEEN DE KRIJGEN! EEN LAATSTE REFERENDUM!”

  1. De schizofrene adoratie voor je MSN-wapenbroeders van heilstijl laat je op je vorige draad ook weer eens overduidelijk zien door te vertikken dat crypto-Kat reaguurders zogenaamd ‘per-ongeluk’ maar vanonder je eigen account simultaan van repliek hebben te doen? Zoals Jeroen Hoererij op zijn blog dat eveneens met zijn alter ego ‘Ziva’ doorzichtig op zijn jodenstreeks trachtte te implementeren, zo verraadde jij jezelf al herhaaldelijk in de ‘comments’ met dit opzichtelijk gedrag van een naar content vissende loslopende al meerdere keren via ene ‘Caroly’?!

      1. Links blijven hetzelfde; Wie zich via DEZE krankzinnige holokots parasiterend en al slachtoffergeil in leven tracht te houden, moet tegelijkertijd niet gaan lopen janken als de door joden zelf geïndoctrineerde farizeïsche staatsgojim tollenaars net iets te jodenstreken hitsig blijken te zijn afgericht?! HAHAHA!

Geef een reactie