HULSPAS VAN DE VOLKSKRANT: ‘ORTHODOXE JODEN ZIJN MASSA-MOORDENAARS’

VOLGENS DE VOLKSKRANT IS HET VERBANNEN VAN MICHA NAAR ‘EEN GEKKENHUIS’ EEN ‘VOORBEELD VAN EEN STIJLMIDDEL’ * MARCEL HULSPAS WORDT VOLLEDIG GEDEKT DOOR DE VOLKSKRANT ALS HIJ COLLEGA-JOURNALISTEN DIE DE WAARHEID SCHRIJVEN ‘NAAR HET GEKKENHUIS’ VERWIJST * BINNENKORT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK: MICHA KAT TEGEN MARCEL HULSPAS * WORDT HULSPAS NET ALS CHRIS KLOMP AANGESTUURD DOOR DE OVERHEID?

REEDS IN 2008 BEGON DE VOLKSKRANT HET VOLK VOOR TE LIEGEN OVER DE ZAAK-DEMMINK VIA EEN VAN DE GROOTSTE JOURNALISTIEKE SCAMS OOIT ONDER LEIDING VAN LIDY NICOLASEN. NU WORDT MICHA VERBANNEN NAAR ‘HET GEKKENHUIS’

[wp_ad_camp_1]

De Volkskrant en Marcel Hulspas hebben de ‘complotdenkers’ opnieuw een unieke kans geboden de criminele leugen-media die nog steeds wordt omschreven als ‘kwaliteitspers’ een verwoestende slag toe te brengen via Micha’s klacht bij de Raad tegen het Nazi-like demoniserings-artikel over het complot-boek van Maarten Reijnders. Hier de schandelijke reactie van De Volkskrant met daarop weer de reactie van Micha. Kwalificaties als ‘paranoide gek’ en ‘ongekroonde koning van het gekkenhuis’ worden door De Volkskrant omschreven als ‘stijlmiddelen’ die ‘zouden zijn geloorloofd in de Leidraad van de Journalistiek’. Binnenkort mag de Raad zich hierover buigen. Maar is het allemaal natuurlijk nog veel erger, zoals altijd. Want de reden dat Hulspas zijn toevlucht moet nemen tot dergelijk taalgebruik is natuurlijk dat hij en de MSM de infowar tegen de ‘complotdenkers’ al lang en breed hebben verloren! Juist omdat Micha de waarheid schrijft, wordt hij op deze wijze afgemaakt!. En dan te bedenken dat de oorzaak van al deze ellende weer de zaak-Demmink is -de zaak die Reijnders in zijn boek in opdracht van de kinderverkrachters probeert wit te wassen, precies zoals in de VS thans wordt gepoogd pizza-gate te verbannen naar complotters-land. Reeds in 2008 riep De Volkskrant de journalistieke ellende rond de zaak-Demmink over zich af door de nadrukkelijke wens van de lezers te negeren de zaak-Demmink op professionele wijze journalistiek uit te gaan zoeken -een wens waarom nota bene door de krant zelf was gevraagd aan de lezers! Hier de achtergronden over de ‘lezersactie’ van destijds, opgetekend door de onvergetelijke -en door de Demmink-squads vermoorde- Pamela Hemelrijk. Maar er is nog weer meer! Want in 2011 omschreef Hulspas religieuze Joden in Israel als massa-moordenaars van Palestijnen: In het artikel beeldt Marcel Hulspas zich in dat artikel in dat gelovige Joden graag mensen uitmoorden. Zo schrijft hij letterlijk dat: “…. radicale orthodoxe partijen Palestijnen het liefst op oudtestamentische wijze over de kling zouden jagen.” Hier de achtergronden. Zouden ze dat bij De Volkskrant ook zien als ‘een stijlmiddel’ dat wordt ‘beschermd door de Code van de Journalistiek’? We zullen het ze vragen. Steun Micha in zijn strijd tegen de criminele media en maak een bedrag over op de rekening van zijn stichting, op te vragen via drsmkat@yahoo.com!

5 Replies to “HULSPAS VAN DE VOLKSKRANT: ‘ORTHODOXE JODEN ZIJN MASSA-MOORDENAARS’”

  1. Natuurlijk is het wel zo, dat een “Joodse” psychopaat (de aanhalingstekens vanwege het onvermogen tot religieuze integratie i.g.v. psychopathie, behalve geacteerd om onopvallend in de groep onder te duiken) door het volk dan nogal snel -als hij bijv. in de rondte gaat schieten op alle palestijnen in de buurt of een land failliet doet gaan- krijgt aangerekend…..zijn “Jood” zijn en niet het psychopaat zijn.

  2. Hoewel we niet moeten vergeten, dat ook ca. 2% van de orthodoxe Joden vermomde psychopaten zijn.

    Net zoals onder de rest van de bevolking gemiddeld.

    Gezien de absoluut grenzenloze krankzinnigheid van deze geboortedefecten, is dat ENORM BEDREIGEND.

  3. Ach ja, het zouden moreel debiele, proactieve psychopathische moordenaars en geen defensieve met tegenzin (noodweer) doders zijn.

    We draaien de boel gewoon om ‘and make YOU the culprit’.

Geef een reactie