IERLAND SCHAFT HUWELIJK AF PRO-HOMO

EXTRA: MEGA-PROVOCATIE VAN DE NWO IN IERLAND * MEEST KATHOLIEKE LAND VAN DE EU SCHAFT HET HUWELIJK AF EN WORDT EEN HOMO- EN PEDO-STAAT * MAANDEN VAN BRAINWASHING EN PROPAGANDA PRO-HOMO MAKEN EINDE AAN TRADITIONELE SAMENLEVING * IERLAND NWO-PILOT ALS HOMO- EN PEDO-STAAT * SWITCH NAAR HOMO-STAAT VERKOCHT ALS ‘MARRIAGE EQUALITY’ * IERLAND WERELDRECORDHOUDER SATANISCHE MOORDEN

Eén reactie op “IERLAND SCHAFT HUWELIJK AF PRO-HOMO”

 1. Uitstekende nieuws reportage Micha, dankjewel.

  Het artikel waarheen de schakel verwijst zit vol propaganda.
  Ik zal de propaganda even analyseren voor u lieden, want die leugens die iedereen in dit land gelooft zijn te corrupt om te gedogen:
  The Guardian beweerd, dat het Katholicisme in Ierland haar macht flink verloren heeft en wijt dit aan de pedofilie schandalen. Dit is een ernstige leugen, want het Katholicisme is daar oppermachtig en is zelfs degene die dit sodomieten huwelijk promoot, want de meest paters zijn homofiel. Als je hier in Nederland in een homokroeg komt, dan ontmoet je Jezuïeten, Dominicanen, Franciscanen, maar houden dit geheim. Meent u dat Pim Fortuyn een achterlijke Katholiek was? Niet geheel ongelijk heeft u, maar er is weinig kans dat hij niet in het geheim behoorde tot een orde van de Katholieke Kerk. De moord op de sodomiet Pim Fortuyn was, evenals de moord op de sodomiet John F Kennedy, een enorme promotie voor het Katholicisme.

  De waarheid over Ierland is dus: De macht van de romanisten in Ierland is zo toegenomen sinds het overlijden van Dr. Ian Paisley en de acceptatie Sin Fein van de IRA in de democratie, dat ze vanuit arrogante machtswellust meer vrijheden gaan gedogen voor de paters.

  The Guardian maakt propaganda met Britten als doelgroep, niet voor Ieren.

  Kardinaal Ratzinger was homofiel, dat is gelekt dankzij Leo Zagami.
  De huidige paus is ook homofiel, want is Jezuïet.
  Wie heeft hier dus belang bij de homohuwelijken, behalve de pausen!
  Werkelijk mensen waarom gelooft u die leugens van dergelijke papenheulende kranten?

  Ter informatie nog, ook het Nederlandse Homohuwelijk is door de Katholieken ingesteld. Want de kerk die daar de achtergrond van was, dat waren de Remonstranten. Als u lieden niet begrijpt dat de Remonstranten de Katholieken zijn, kan ik verwijzen naar de resultaten van het onderzoek daar naar door de Synode van Dordrecht 1618.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Synode_van_Dordrecht
  Heb niet alle informatie op die Wiki pagina gecontroleerd, maar daar wordt wel verteld dat het ging om dezelfde Remonstranten die in Nederland het Homohuwelijk hebben opgezet. Die zich hier dus illegaal bevinden, ze zijn nog steeds verbannen volgens de wet! Het heeft mij ook enige tijd gekost om te begrijpen wat de Remonstranten zijn, maar hopelijk wordt u ook nog eens woedend van het feit, dat de Remonstranten na hun verbanning terugkwamen in Nederland dankzij Napoleon Bonaparte.

  Dit is geen geschiedenis, dit gaat over het Homohuwelijk in Ierland.
  Deze Homohuwelijk onzin is begonnen door de Remonstranten in Nederland.
  Johan van Oldenbarnevelt werd VANDAAG onthoofd, omdat hij Remonstrantisme steunde, de Rooms Katholieken hebben daarna Prins Maurits vermoord.
  https://pbs.twimg.com/media/B9nQ_9-IUAEv5_s.jpg
  Zijn er nog normalen in dit land!?

Geef een reactie