‘IERSE MISBRUIK-MINISTER WAS CLOSE VRIEND VAN JORIS DEMMINK’

BRONNEN MELDEN AAN DEZE SITE DAT DE IERSE ‘MISBRUIK-MINISTER’ DE VOORMALIGE MINISTER VAN JUSTITIE ALAN SHATTER ZOU ZIJN [FILES KLOL], EEN ZEER GOEDE VRIEND VAN JORIS DEMMINK * SHATTER STOND ALS ADVOCAAT MISBRUIK-SLACHTOFFERS BIJ * STEEDS DUIDELIJK WORDT HOEZEER DE ELITE-PEDOFIELEN DE POLITIEK IN DE GREEP HEBBEN * ONDERZOEK NAAR IERSE PEDO-MINISTER BREIDT ZICH UIT

EXTRA: VOOR MICHA NADERT HET EINDE VAN DE RIT MET RASSE SCHREDEN ALS NIEMAND EEN BIJDRAGE WIL STORTEN VOOR DE WAARHEID EN TEGEN DE PEDO-PLUNDER ELITE * vraag het rekeningnummer van de stichting op via drsmkat@yahoo.com

5 Replies to “‘IERSE MISBRUIK-MINISTER WAS CLOSE VRIEND VAN JORIS DEMMINK’”

 1. of je gaat eens wat werk zoeken ………. als dat niet teveel moeite is ….

  afwassen in de horeca met eventueel kans op gratis maaltijd of tegen kleine vergoeding ………

  Als dat teveel werk is, kan je eventueel gaan tippelen ………. als je beetje je best doet heb je zo een laptop bij elkaar gepijpt.

 2. Valt nog wel te proberen met je laptop, maar om de kosten te drukken zou ik dan toch een andere weg kiezen en dan moet je dus bij wizzkids aankloppen.

  Waar vind je die …… bijv. bij een universiteit, de uitgang van pc shops enz enz ……… effe wat mensen aanspreken en misschien heb je mazzel.

 3. Normale mensen, die niets meer kunnen geven, ervaren dat als smartelijk en schamen zich evt. een beetje.

  Bij psychopaten niets van dat alles. Ze zijn in essentie gieriger dan een gier al zwemmen ze in een geldpakhuis.
  Als ze met geld smijten is dat voor een project dat ze hebben uitgebroed. Dat gaat dan een veelvoud aan geld (macht en controle) opleveren of bevredigt hun begeerte/moordlust/lust tot vernietigen anderszins.

 4. Kun je niet aankloppen bij de familie van de nationale verzetsheld en de moeder van het (illegale) verzet?

  Die “bevrijders” en opperhoofden van de democratie staan steeds (hoe gek het ook lijkt) aan de goede kant hoor en ze schijnen ook bergen bovenop bergen geld te hebben. Dus als ze zijn wie ze zeggen te zijn, moet dat helemaal goedkomen.

  Laten we hun gulle gave voor een ECHT vrije pers als bewijs beschouwen voor waar we mee te maken hebben, want psychopaten die multi-miljardair zijn stelen nog lolly’s van kleuters (en snijden de kleuter evt. de strot af).

Geef een reactie