3 Replies to “IK HEB ZO’N GEVOEL DAT HEINEKEN ENORM IN DE SHIT GAAT KOMEN MET HUN BANDEN MET EPSTEIN…”

  1. Ik was van de week nog even bij Heineken om 3 pijpjes pils te halen voor bij de TV dit weekend, en ik had het gevoel dat ze zich niet echt heel erg veel zorgen maakten over het feit dat de kleinzoon van de naamgever van hun bedrijf, die al 17 jaar dood is, destijds bevriend is geweest met het koninklijk huis en dat het bedrijf hierdoor op korte termijn in de shit zou komen.

    Wel meldde de hoofddirectie me, nadat ik mijn 3 pijpjes had afgerekend, dat zij zo het gevoel hebben dat één van hun trouwste klanten, die veel te veel van hun mislukte produkt (waarvan de mout telkens verbrandt) consumeert, binnenkort in de shit gaat komen als de laatste anderhalve man en een paardekop ophouden met hun donaties te sturen omdat de fantasieën inmiddels te ver buiten de rationele normen zijn geraakt om het zelfs voor de allergrootste klapmongolen nog een beetje geloofwaardig te houden..

Geef een reactie