IN DE AANLOOP NAAR 3-2 BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK: VOLKSKRANT = CNN

micha kat Today at 7:39 AM
To: Raad Voor de Journalistiek
CC: Philippe Remarque Haro Kraak Marcel Hulspas Corine de Vries Thijs Stapel

Geachte mevrouw Koene,

In de aanloop naar de zitting op 3 februari -waar ik mij zal laten vertegenwoordigen door mijn advocaat- breng ik u op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling in het dossier. In deze link wordt beschreven dat CNN Julian Assange van Wikileaks demoniseerde als ‘pedofiel’ -en vervolgens excuses aanbood toen Wikileaks de zender voor de rechter dreigde te slepen.

Deze ontwikkeling is van eminent belang voor het dossier omdat De Volkskrant precies hetzelfde doet als CNN: het demoniseren van journalisten/media die -in tegenstelling tot zijzelf- WEL de waarheid en de feiten brengen. Dat deze analyse klopt, blijkt alleen al uit het feit dat De Volkskrant weigert te schrijven over de affaire Wikileaks-CNN omdat het daarmee ook zichzelf zou exposen.

Zoals uw Raad weet staat het artikel van Hulspas in De Volkskrant niet op zichzelf, maar vormt het (voorlopge?) ‘sluitstuk’ van een demoniserings-campagne tegen mij vanaf 2012 waaraan vrijwel alle Nederlanse media hebben meegedaan en die mijn leven volledig heeft verwoest. De Volkskrant gaat met de door Hulspas gebezigde kwalificaties echter (veel) verder dan de andere media en lijkt een klimaat te willen scheppen a la ‘Pim Fortuyn’ waarin een verward persoon mij zou kunnen gaan vermoorden.

Met vriendelijke groeten,

Micha Kat

6 Replies to “IN DE AANLOOP NAAR 3-2 BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK: VOLKSKRANT = CNN”

 1. Eindelijk ene lichtpuntje hier ten aanzien van de nationale propaganda matrix waarin Nederland verkeerd.

  De schakel tussen pedofilie en “links”,wordt tegenwoordig, mede dankzij Pizzagate, in de VS uitgebreid toegelicht in bronnen. #Pizzagate bevat alleen linkse politici: John Podesta, Hillary Clinton, Barry Soetero. De Volkskrant = CNN, dat is een uitstekende vergelijking.

  Volgende stap zal zijn de oorsprong van deze linkse ideologie.

 2. ‘dossier. In deze link wordt beschreven dat CNN Julian Assange van Wikileaks demoniseerde als ‘pedofiel’’

  Klopt niet, niet CNN ‘demoniseerde’, maar ene Phil Mudd die werd geïnterviewd door CNN. Die had de informatie van toddandclare.com.

  1. Ach ja, je weet toch dat feiten er voor Katje niet toe doen?

   En dat zichzelf vergelijken met Assange is tè hilarisch.

   Nog een feitelijk missertje: Hulspas heeft geen artikel geschreven maar een boekrecensie. Volgens de regels van de RvJ mogen “columnisten, cartoonisten en recensenten vrij hun mening te geven over gebeurtenissen en personen. Daarbij zijn stijlmiddelen als overdrijven en bewust eenzijdig belichten geoorloofd”.

   Kat is een mauwerd! Dat wordt lachen op 3 februari voor de RvJ!

  1. Kan de here trouwens nog wel met LENSINK zijn? Als ten tijde van DEZE gedwongen logeerpartij al samples van je DNA-restanten genomen zijn Micha, kunnen ze dat uiteraard pas witgewassen misbruiken zodra je hier officieel geregistreerd voor een eenmalig bezoekje aan Erwin in het hol van de leeuw gevisiteerd wordt? BRRR…

Geef een reactie