5 Replies to “IN DE OPMAAT NAAR DE DERDE WERELDOORLOG: DE BEIDE KAMPEN”

 1. Gister de docu “The Forecaster” gezien op de VPRO.
  Over de financiële analist/voorspeller Martin Armstrong die kennismaakte met machtigen wat hem jarenlang gevang kostte. (Zelfde wat jou dreigt te overkomen Micha.)

  Maar wat ik wilde aanstippen was zijn voorspelling van oorlog in deze jaren.
  Kijk en huiver:
  http://www.vpro.nl/programmas/2doc/2015/the-forecaster.html

  Op 51:50 heeft hij het over de oorlogscyclus die in 2014 begon. Verderop voorspelt hij instorting Europa.
  Micha, een artikel over hem kan passen in je visie over dit alles.

 2. Niemand hoef te te verlangen naar een WW111, die is al lang gaande. Het wordt alleen niet gezien door veel mensen. Zolang “Heel Holland bakt” en “De boer zijn vrouw nog steeds zoekt” gaat alles naar behoren.

  Of toch niet? De WW111 is allang gaande in de financiële wereld, het gooien van bommen of het afschieten van kruisraketten is simpelweg de 2e fase.

  US kent maar een oorlog op haar grondgebied 1861 – 1865 daarna altijd buiten de landsgrenzen, maar altijd en dat geldt voor WW1 en WW11 evengoed ging het om geld en nog eens geld.
  Daarom WW3 is al lang gaande. Er zijn net als in alle eerdere oorlogen jongens genoeg te vinden die het als een geweldig avontuur zien en daarom misschien wel verlangen naar dit avontuur.

 3. ‘Dulce bellum inexpertis’ dus misschien ook wel voor klassieke filologen die 10 moorddadige rechtszaken aan de broek hebben van…….PB BV.

  Het volgende geldt natuurlijk in extreme mate voor de ‘alien mindset’. Hoe kun je iets begrijpen dat zo volkomen vreemd is dat van “buitenaards” wordt gesproken:

  “You cannot defeat an enemy you don’t understand. You especially can’t defeat an enemy you refuse to understand”

  Hoe kan iemand nu (uittentreure) o.a. de GPS coördinaten van een (empathisch hulpverlenend) AZG ziekenhuis hebben en dit willens en wetens gaan bombarderen als Dresden??? Het Rode Kruis a.h.w. ijskoud als richtkruis benuttend, tegen alle internationale wetgeving in!

  Voor de normale ‘mindset’ KAN EN MAG dit niet waar wezen. Het is ONDENKBAAR. Iemand MOET per ongeluk de coördinaten verwisseld hebben……

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

  1. De muren vh hospitaal staan nog dus was het geen raket aanval

   Wat te denken van artsen zonder geweten die zelf het hospitaal bestookten en dat usa aanwreven immers van begin al genociden exterminaties en verslepingen coverende artsen zónder Geweten zijnde? Laat staan wát ze al om zeep hielpen met hun injectie campagnes die kanker verspreiders?

Geef een reactie