IN DE OPMAAT NAAR WOIII: NIEUWE MH 17-SPIN VAN JACK DE VRIES

EXTRA: OPERATIE-CAMIEL OM KLM HELEMAAL TE SLOPEN GAAT DE VOLGENDE FASE IN * VOORSPELLING: KLM WORDT DOOR AIR FRANCE VERKOCHT AAN AZIATEN DIE DE TENT HELEMAAL GAAN UITKLEDEN * KLOL VOORSPELDE DIT ALLES REEDS TWAALF JAAR GELEDEN

TERWIJL AAN ALLE KANTEN DE LAATSTE VOORBEREIDINGEN WORDEN GETROFFEN VOOR DE MOEDER ALLER OORLOGEN, KRIJGT HET NEDERLANDSE VOLK NOG EEN EXTRA ANTI-POETIN PROPAGANDA-BOOST VAN JACK DE VRIES EN MSM * NEDERLANDSE MH 17-SLACHTOFFERS OP SCHAAMTELOZE EN WEERZINWEKKENDE WIJZE GEBRUIKT VOOR OORLOGSPROPAGANDA * WAAR IS OLAF ‘MH 17’ KOENS NU?

[wp_ad_camp_1]

Een Oekraïens oud-lid van het internationale onderzoeksteam (JIT) naar de MH17-ramp heeft tegen de NOS gezegd dat in slachtoffers metalen deeltjes zijn aangetroffen die waarschijnlijk afkomstig zijn van een Buk-raket. De man, Vasyl Vovk, was volgens de NOS tot juni werkzaam als leider van de Oekraïense afdeling van het team dat strafrechtelijk onderzoek doet. Het gaat hier niet om de krankzinnige inhoud van het bericht maar zoals altijd om de timing. Waarom moeten we deze waanzin juist nu lezen? Het antwoord: WOIII staat op uitbarsten en het Nederlandse volk heeft een extra injectie propaganda nodig, zeker ook nu Poetin aan alle kanten een loopje neemt met het Westen hetgeen uitgebreid wordt gedocumenteerd in de ‘alternatieve media’. Bij Hill & Knowlton kwamen ze toe op het idee van de ‘Buk-deeltjes in de lichamen van de MH 17-slachtoffers’. Olaf ‘MH 17’ Koens, de door de NWO van bovenaf aangestuurde winnaar van alle prijzen die er in Nederland bestaan op het gebied van de ‘journalistiek’, doet er het zwijgen toe.

5 Replies to “IN DE OPMAAT NAAR WOIII: NIEUWE MH 17-SPIN VAN JACK DE VRIES”

 1. PS…
  Over Poetin gesproken: Poetin gaat zijn goddelijke gang en prikt (bombardeert)letterlijk overal doorheen en laat het domme satanische door homofiele /pedofielen geleide westen in hun eigen domme vallen trappen. Evengoed kan dit leiden tot het einde.

 2. LS…

  In een normale wereld zou een clown als de Vries alleen geschikt zijn voor de rol van de Joker in een Badman film. In die zelfde context wordt ons verteld over raketdeeltjes in een lichaam. Alsof er nog een lichaam overblijft als je door een raket wordt getroffen ?! Hoe achterlijk denken de idioten dat de mensen zijn ?

  1. LS….
   Ben het niet vaak met u eens doch deze keer chapeau met uw benaming voor onze redder van het vaderland. Jokers worden in mijn beleving ingezet als de nood hoog is.

   Jokertje voelde zich behoorlijk in het kruis getast door Brinkman. Heeft veel vaker zo’n beurt nodig.

 3. Ze werken langzaam toe naar het gevoel dat WO III niet zo erg is, als je dan de ‘zum kotzen’ koppen van Jack en Peter R. de Vries, Camiel Eurlings, Alexander Pechtold, Carla Eradus, H.A.A.G. Vermeulen, Beatrix van Amsberg van Lippe Biesterfeld en voor mijn part de betrouwbare Vasyl Vovk nooit meer hoeft te zien.

  En die van Hillary Clinton en Neelie Kroes natuurlijk:

  Dan liever de lucht in!

Geef een reactie