IN EEN ‘GEWOON’ LAND ZOUDEN ING-‘TOEZICHTHOUDERS’ WEIJERS EN BALKENENDE AL ZIJN GEARRESTEERD… OM NOG MAAR TE ZWIJGEN VAN DE TOP

IN HET LAND VAN MARK RUTTE IS HET HANDELEN VAN MAFIA-BANK ING NIET DE UITZONDERING, MAAR DE NORM * SCHIKKING MET PEDO-OM VAN MARC VAN NIMWEGEN WIJST OP FRAUDE EN ZWENDEL VAN MINDBOGGLING OMVANG * MINISTER HOEKSTRA ‘WIL OPHELDERING’ OVER ‘BUITENGEWOON ERNSTIGE ZAAK’ * ZIT HIJ VANAVOND BIJ TWAN HUYS?

Waarop hielden Jan Peter Balkenende en Hans Weijers toezicht als vet betaalde commissarissen van ING? Op grootste criminele zwendel uit de Nederlandse bancaire geschiedenis -te oordelen naar de schikking die ING moest treffen met het OM. We moeten ons hierbij natuurlijk realiseren dat het pedo-OM van Gerrit van der Burg de bank met zijden handschoenen aanpakt. In een ‘gewoon’ land of in de VS waren Weijers en Balkenende al lang gearresteerd net als de Raad van Bestuur. Maar niet in het Nederland van Mark ‘dividendbelasting’ Rutte. Sterker: de corrupte ex-politici Weijers en Balkenende zijn speciaal om die reden in de Raad van Commissarissen gezet: om de zwendel en de fraude ‘weg te lobbyen’ in Den Haag waar ze zulke ‘uitstekende contacten’ hebben!

Geef een reactie