IN VS SUPER-PEDO ZWARTE MAFIA GEARRESTEERD; NEDERLAND HOUDT HET BIJ ‘ZWEMBADPEDO’S’

DE WALGELIJKE VERRADERS EN WITWASSERS ZOALS CHRIS KLOMP EN TON TYPFOUT HOFSTEDE WETEN NIET MEER WAAR ZE HET ZOEKEN MOETEN * TOPMAN VAN OM IN CALIFORNIE GEARRESTEERD WEGENS PEDOFILIE * IN NEDERLAND WORDT EEN ‘ALKMAARSE PEDO’ GEPAKT * VINCENT LEENDERS MAG GEWOON DOORGAAN MET HET VERKRACHTEN VAN KLEINE KINDEREN * IS DE TOPMAN VAN HET OM IN NEDERLAND (FOTO) OOK EEN PEDOFIEL?

Eén reactie op “IN VS SUPER-PEDO ZWARTE MAFIA GEARRESTEERD; NEDERLAND HOUDT HET BIJ ‘ZWEMBADPEDO’S’”

  1. IS DE TOPMAN VAN HET OM IN NEDERLAND (FOTO) OOK EEN PEDOFIEL?
    —————
    Gezien het in 1945 door de leuke kwajongensachtige SS (en later CIA: psychopaten doen niet moeilijk, waar het macht en controle betreft) psychopaat van Oranje geïntroduceerde aanstellingsbeleid, zal de kans daarop wel aanwezig zijn.

    PB kon (en zijn nagelaten netwerk kan) natuurlijk alles gebruiken, behalve integere ambtenaren die ECHT (!) zonder aanzien des persoons bijv. ook proces-verbaal opmaken tegen ZKH zelve als die (psychopathisch) crimineel (!) uit de bocht vliegt of gevlogen is.

    Op “nazi-democratische-sleutelposities” vind je dus figuren met de ‘mindset’ van Freisler, alleen nu onder een ‘mask of sanity’, waar niet iedereen vrij snel doorheen prikt.

Geef een reactie