IN YOUR FACE: BART VAN U. WORDT ‘GEMILOSOVICT’ IN ZIJN CEL

DE STAAT VAN DE RECHTSTAAT: PATSY-SCHULDIGEN TEGEN WIE EEN PROCES NIET MOGELIJK IS WEGENS ALLE LEUGENS EN MANIPULATUES VAN JUSTITIE WORDEN MILOSOVIC-LIKE AFGESLACHT IN HUN CEL * LET OP DE MANIER WAAROP DE MOORD OP ELS BORST EN DIE OP ZIJN ZUS LOIS AAN ELKAAR WORDEN GEKNOOPT DOOR DE TELEGRAAF * DEZE SITE HEEFT HET STEEDS GEZEGD: ER KOMT GEEN PROCES TEGEN BART VAN U.

[wp_ad_camp_1]

Verdachte moord Els Borst zat weken in isoleercel
Angst voor zelfmoord Bart van U.

Saskia Belleman
ROTTERDAM – Bart van U., de man die wordt verdacht van moord op oud-minister Els Borst en op zijn zus Loïs, is tijdens een verhoor in zijn strafzaak gisteren volgens zijn advocate op een mensonterende manier behandeld. Tijdens het verhoor was Van U. slechts gekleed in scheurvrij ondergoed, en was hij bovendien ,,gebroken” omdat hij de afgelopen twee weken in een isoleercel moest doorbrengen omdat er gevaar was dat hij zelfmoord zou plegen.
Volgens Pieterse werd Van U. op 23 december wegens zelfmoordneigingen in afzondering geplaatst, met rond de klok cameratoezicht, terwijl ook het licht in zijn cel dag en nacht bleef branden. Zijn advocate werd daar niet over ingelicht. Haar cliënt is er door slaapgebrek en het voortdurende toezicht psychisch nog slechter aan toe dan ervoor, aldus Pieterse. ,,Maar kennelijk vond men hem niet suïcidaal genoeg om het verhoor uit te stellen, ondanks mijn verzoeken.”

6 Replies to “IN YOUR FACE: BART VAN U. WORDT ‘GEMILOSOVICT’ IN ZIJN CEL”

 1. Als Bart van U mevr. Els Borst vermoord heeft moet hij achter de deur.

  Maar als hij het i.c. Els Borst niet gedaan heeft dan zou dat toch voor een paar mensen wel eens goed uit kunnen komen en voor hun het leven er een stuk rooskleuriger uitzien. Dus als ze Bart van U. deze daad er even bij kunnen stoppen. Zaak gesloten.

  Hier en daar knallende champagne kurken. Maar als Bart van U. nu eens niet bekent, dan moeten de kurken nog even op de fles blijven en moet er verder worden gerechercheerd, of men kan hem natuurlijk ook net zo lang door elkaar schudden tot hij olie pist maar zeker zal bekennen.

  Het is voor hem te hopen op een goede advocaat, niet alleen goed maar ook moedig.

 2. Niet te vergeten: evenals ongewenste echtgenoten van een (naar geest en lichaam) scharminkelige kleindochter, waarvan de vader ooit iets walgelijk/onacceptabel naargeestigs (?) bij “onze” door de gruwelmoordenaars van Dresden (in hun race om ermee weg te komen etc.) hoog in de boom geholpen machiavelliaanse “prins der Nederlanden” EVENTUEEL heeft kunnen constateren.

 3. “Natuurlijk” hebben psychopaten -door hun diepe aberratie- ook volstrekt GEEN humor (anders dan voor manipulatie geacteerd/voor de spiegel geoefend).

  Ook (in feite) niet onaardige grapjassen als MK lopen enorme risico’s als bijv. integere ambtenaren-“klokkenluiders”, dito forensisch psychiaters/psychologen, “uitverkoren” patsy’s enz. enz.

 4. Overigens kunnen we in “Het Achterhuis” van Anne Frank lezen (als een tijdsbericht) dat de Nederlanders destijds GEEN (voor hen overduidelijke) Britse/Amerikaanse bezetting wilden en zouden accepteren.

  Om nu opstanden e.d. te voorkomen hebben de ijskoude gruwelmoordenaars van Dresden de qua ‘mindset’ gelijkgestemde (!) SS/SA sluipmoordenaar/psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld hier aan zijn roemruchte positie als “onder”koning geholpen.

  Ziedaar: de naoorlogse “democratische rechtsstaat” was geboren….

 5. In de cel bij Sforza of Borgia “overheden” zit je niet goed. Bij PB BV dus ook niet.

  Je kunt er ook zomaarin belanden met gefabriceerde laster die onmogelijk is en a.h.w. tegen de natuurwetten ingaat.

  Water stroomt namelijk omhoog als een aan de macht gekomen psychopaat dat beweert. En ZIJN rechter zal dat luid juichend en klappend bevestigen.

 6. “”Haar cliënt is er door slaapgebrek en het voortdurende toezicht psychisch nog slechter aan toe dan ervoor, aldus Pieterse. “”

  Moet je nou zo n advocate geloven op haar woord?

  Zo zijn er wel meer voorbeelden, waarbij er werd verkondigt in een andere rechtzaak dat de client erg ANGSTIG was, waarbij de angst eerder werd gebruikt om strafvermindering te ristselen dan werkelijke angst.

Geef een reactie