IN YOUR FACE! BURGEMEESTER KEULEN: DUITSE VROUWEN ZELF SCHULDIG AAN VERKRACHTINGEN DOOR VLUCHTELINGEN

DE SATANISCHE AGENDA VAN DE NWO WORDT THANS IN IJLTEMPO UITGEROLD * NET ALS IN DE OUDHEID WORDT DUITSLAND ‘VRIJGEGEVEN’ AAN DE INVASIE-LEGERS TER PLUNDERING EN VERKRACHTING * DOEL NWO: HET SCHEPPEN VAN ZO’N GROOT MOGELIJKE HEL VOOR DE AUTOCHTONEN * HIER IS DECENNIA LANG NAARTOE GEWERKT * OOK IN NEDERLAND GAAT DIT GEBEUREN

Hier het betreffende artikel in The Guardian. In de oudheid ging het precies zo: de generaals motiveerden hun soldaten door (delen van) ingenomen steden ‘vrij te geven’ ter plundering en verkrachting. De schatten werden geplunderd en de vrouwen werden afgevoerd in slavernij is een vaste hexameter uit Homerus. Deze tijden zijn nu teruggekeerd: Europa is ‘vrijgegeven’ aan de vluchtelingen die als peoples bomb door de Bilderbergers zijn gedropt op de autochtone bevolkingen van het Westen. In Homerus lezen we ook dat de Griekse leiders bepaalde delen van Troje niet vrijgaven: de heilige tempels. Ook deze parallel gaat op: de ‘elite’ zal zijn bezittingen -banken, paleizen, dure jachten- wel degelijk beschermen tegen de plunder-bendes uit het Oosten. En zo zien we -een van de oudste wijsheden van de mensheid- dat de geschiedenis zich steeds herhaalt.

8 Replies to “IN YOUR FACE! BURGEMEESTER KEULEN: DUITSE VROUWEN ZELF SCHULDIG AAN VERKRACHTINGEN DOOR VLUCHTELINGEN”

  1. Frau Bürgermeister,

    Sie hässliche Scheiz Madamme. Vielleicht eifersüchtig das Sie nicht ein braunes Bratwurst im Arsch genießen möchte… Mit oder ohne Senf !

  2. LS…

    In Nederland gaat dit misschien niet gebeuren. Nederland is het centrum / hoofdkwartier van het kwaad. Als land zijn wij te klein voor echte chaos en dat is te lastig voor de elite criminelen.

  3. De misdaden tegen de menselijkheid vinden plaats buiten Europa mbv Europa en consorten. De burgers die stemmen op een regering en de politieke loopjongens zijn medeverantwoordelijk voor deze chaos. Onze regeringen en haar centraal orgaan in Brussel zijn onze echte vijanden. Misschien is het handig om je eens te verdiepen wie Coudenhove-Kalergi is en wie de laatste prijs gewonnen heeft. Deze ‘vluchtelingen’ zijn gefinancierd door George Soros en de fascisten in Brussel steunen deze plannen. Vergeet niet ‘Ordo ab Chao’!

      1. En daar gaan de plotters weer: als het Demmink niet is, komt Soros wel weer uit de lucht vallen. Ook zo benieuwd naar ‘vluchtelingen’ tussen aanhalingstekens?

Geef een reactie