IN YOUR FACE: CHRIS KLOMP IS ‘PROPAGANDA-SPECIALIST’ VAN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE

WE KONDEN EROP WACHTEN: CHRIS KLOMP WERKT -NET ALS PETER R. DE VRIES, MARCEL HAENEN EN BART MOS- VOOR DE STAAT * EEN ECHTE JOURNALIST ZOU NOOIT ZULKE WAANZIN KUNNEN EN DURVEN OPSCHRIJVEN ALS CHRIS * KLOMP IS BIJ DEFENSIE GETRAIND IN INFILTRATIE EN BEINVLOEDINGS-PROPAGANDA * KLOMP WERD OP NEDERLAND AFGESTUURD OP DE CLIMAX VAN DE ZAAK-VAATSTRA TOEN PETER R. ZIJN GELOOFWAARDIGHEID BEGON TE VERLIEZEN * KLOMP MOET AFREKENEN MET MICHA EN WIM DANKBAAR

LUISTER HIER [17 Mar 2016 10:39 Outgoing] NAAR HET WEERWOORD VAN CHRIS KLOMP NADAT HIJ ZELF NOOIT WEDERHOOR HEEFT TOEGEPAST IN AL ZIJN ARTIKELEN OVER MICHA

Het volgende meldt ons een klokkenluider wiens naam bij ons bekend is: Ik zie dat u veel schrijft over die Chris Klomp. Ik denk dat ik interesant verhaal heb over hem. U zegt dat hij krankzinnig is en gevaarlijk. Ik moet u zeggen hem niet te licht te nemen. Gevaarlijk is hij inderdaad, maar niet gek. Hij lijkt een journalist te zijn, maar dat is hij helemaal niet want ik kan dat weten. Ik heb hem leren kennen in 1993 bij de opleiding bij de Luchtmacht in Nijmegen. Hij liep heel snel door de rangen heen en ook was hij heel vaak op de kamer van de commandant. Maar dat is niet alles. Hij werd vaak ingedeeld bij de Luchtverkeersleiding in Nieuw-Millingen. Ik weet niet of u dat wel weet, maar dat is een heel zwaar beveiligde bunker binnen een kazerne waar het hele militaire vliegverkeer werd bekeken. Toen kreeg ik al het gevoel dat hij binnen de krijgsmacht een speciale rol had. Ik heb hem een keer mogen kunnen betrappen toen hij met papieren aan de gang was. Op de papieren stond de status Geheim. Een maand later heb ik in zijn kastje gekeken en daar lagen nog meer papieren. Ging allemaal over infiltratie-techniek en beinvloeding van mensen en grote groepen via propaganda. Hij is vrij lang bij de krijgsmacht gebleven naar ik weet en kreeg altijd speciale opdrachten. Als ik hem daar naar vroeg, reageerde hij altijd afwijzend.

Ik denk dat Klomp al vanaf heel vroeg heel getraind is om dingen en mensen te sturen. Het was bizar om te zien hoe snel hij ging binnen de krijgsmacht. Hij kreeg ook altijd oefening in vechtsporten die wij nooit mochten krijgen. Ik heb eens gezien hoe hij tijdens een gevecht tijdens de oefening een reus van een commando tegen de grond sloeg. Was niet normaal volgens mij.

Ergens in 2000 is hij ook naar Australie gegaan. Ik heb zijn statusbrief gezien. Daar stond achter zijn naam (Ech). Ik weet niet of je weet wat dat is, maar dat is de code voor Echelon. Je weet wel, het afluisternetwerk. Later is hij ook nog vaker naar Moskou en Rusland gegaan.

Ik werd op een moment heel erg in de gaten gehouden. Had gevoel dat ze wisten dat ik hem op het spoor was. Drie maanden later moest ik vertrekken bij de krijgsmacht en ik krijg ook nu nog geen bewijs van goed gedrag. Ik weet niet waarom ik weg moest.

Pas veel later hoorde ik dat die Klomp enorm snel carriere maakte bij de krant enzo. Hij is heel lang bij Justitie in Groningen geweest en ineens was hij landelijk een journalist. Later hoorde ik dat hij ook in Rijswijk was bij Het Nederlands Forensische Instituut.

Weet niet of je op zijn Facebook kan maar daar staat ergens een foto van zijn militiare tijd. Ik weet niet of je hier iets mee kunt maar die klomp is een rare kerel. Ik wil niets meer met hem van te doen hebben.

28 Replies to “IN YOUR FACE: CHRIS KLOMP IS ‘PROPAGANDA-SPECIALIST’ VAN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE”

 1. “”Klomp zei dat Demmink wellicht ‘het bed heeft gedeeld’ met jongens die net onder de ‘wettelijke leeftijd’ vallen””

  Dat heeft Klomp niet verkondigd >>onder de ‘wettelijke leeftijd’<<<

  Hij zegt erg jonge jongens, waarbij hij dus geen leeftijd stelt. En dus vervolgens kan je daar geen bepaling mee doen.

  Zoals groot kapitaal krachtig zich ook huwen met erg jonge meisjes, die gewoon volgens de wet zijn goedgekeurd. Maar onder de sociale controle als erg jong worden aangegeven aanziens de leeftijd van de oudere man.
  En dus de oudere man regelmatig op zijn verhouding met de jonge vrouw wordt afgekeurd, en de dame in kwestie regelmatig als golddigger wordt weggezet of nog lager namelijk de hoer.

  Dus stel dat Demmink een relatie had gehad met de leeftijd van 29 wordt dat eerder door de omgeving geacepteerd, zijn ze 18 wordt dat als meer schokkend ervaren.

  jonge jonges zijn geen feiten ……….. alleen bewezen leeftijd is een feit + de bewijsvoering dat het verhaal van de jongens klopt.

 2. MK
  “” Demmink spande tegen dit artikel een rechtzaak aan die hij verloor. Hieruit blijkt reeds dat Demmink kleine kinderen verkrachtte. Dat wij de namen van die kinderen niet weten moet zelfs voor Poes Mis niet voldoende zijn te menen dat Demmink ‘brandschoon’ is.””

  Volgens mij zat dat effe anders, uiteindelijk ging het erom waar Voskuil zijn bewijs vandaan had …….. dus van een derde.
  Vervolgens kwam Voskuil ermee weg, en tevens konden volgens de rechter hier geen recht mee bedwongen aangaande of Demmink schuldig zou zijn.

  Kat gebruikt niet voor niets “mijn anonieme bron” om zich op deze manier te schonen van troubles. Deel van zijn anonieme verhaaltjes bedenkt ie gewoon zelf ……….

 3. Klomp en zijn pleitbezorger Poes Mis werken beiden voor dezelfde broodheer. Klomp een typische “Halbgebildeter” zoals de Duitsers ooit plachten te zeggen. Poes Mis, ook zo’n omhooggevallen Mavo-klant. Klomp en zijn maatje Mis zouden moeten begrijpen dat het echt geen schande is om maar over beperkte geestelijke vermogens te beschikken. Zij zijn in gezelschap van miljoenen, nee, miljarden mensen. Domheid en een onvermogen om logisch na te denken zijn echter allerminst een vrijbrief om mee te kunnen praten met mensen die wél slim en wél hebben doorgeleerd. En dat beseffen de Klompen en Missen van deze wereld en gaan dan dreigen met geweld (een pas om op het internet te kunnen) of schelden en lelijke dingen zeggen. De Klompen en Missen zijn echter levensgevaarlijk. Het is het soort personeel waarvan Pol Pot zich bediende om Cambodja tot een hel op aarde te maken. Iedereen met een beetje intelligentie of zelfs met een bril op werd afgeslacht. Dankzij het soort lieden als Klomp en Mis. Maar laat ze vooral hun zegje hier doen.

  1. Mogelijk kan Aad Vis wat meer helderheid geven over de duizenden bab’s die door Demmink zijn vermoord en verkracht. Die vraag van Chris Klomp lijkt me legitiem en ter zake.
   Niemand vraagt om een sluitenden bewijsvoering van duizenden gevallen maar één geval moet toch te benoemen zijn?

   1. Voorlopig concludeer is dat Aad Vis, net zoals Micha, met de mond vol tanden staat: de vermoorde, verkrachtte en in stukken gesneden zijn een product van zieke fantasie.

   2. Vooruit dan, Poes Mis. Klomp zei dat Demmink wellicht ‘het bed heeft gedeeld’ met jongens die net onder de ‘wettelijke leeftijd’ vallen -maar dat Demmink kinderen zou hebben verkracht, nee, dat is volgens Klomp ‘onmogelijk’. Laat nou de collega van Klomp bij het AD, Koen Voskuil, hebben onthuld dat Demmink contact had met een pooier die KLEINE KINDEREN aanleverde ter verkrachting. Demmink spande tegen dit artikel een rechtzaak aan die hij verloor. Hieruit blijkt reeds dat Demmink kleine kinderen verkrachtte. Dat wij de namen van die kinderen niet weten moet zelfs voor Poes Mis niet voldoende zijn te menen dat Demmink ‘brandschoon’ is.

    1. ‘verloor. Hieruit blijkt reeds dat Demmink kleine kinderen verkrachtte.’

     Kijk, dit is nou weer prachtige Micha Kat logica. Die heeft aan een half woord genoeg om een heel verhaal op te blazen en de rest er gewoon bij te verzinnen.

     En natuurlijk weer niet de moeite neemt om het vonnis eens na te lezen:

     ‘De omgang met [persoon1] en met minderjarige jongens uit diens omgeving is door het AD niet als feit gepresenteerd. De gewraakte publicaties bevatten feitelijk niet meer dan een weergave van hetgeen meerdere (al dan niet anonieme) bronnen hebben verklaard. Het AD houdt daarmee gepaste afstand van de verklaringen van zijn bronnen en laat de lezer ruimte zelf een oordeel te vormen over het gewicht dat aan de verklaringen moet worden gehecht.’

     De bron van het stuk was crimineel Nico van Empel, die niet (veel) meer weet dan dat Demmink wel eens kwam in een berucht café waar ook deze Willard en andere Haagse criminelen kind aan huis waren. Tegelijk met iemand in één ruimte zijn betekent echter niet dat je iemand kent.

     1. Vergeet de slachtoffertjes van demmink in turkye niet waarvan r nu meer te voorschijn zijn gekomen…

      “wel eens kwam in een berucht café ” Dús willens en wetens?

      ” Tegelijk met iemand in één ruimte zijn betekent echter niet dat je iemand kent.”

      Maar dús duidelijk Wél wát je dan wil in zo een van tevoren al gekend café … mét onbekende Kinderen?

      U lijkt Me een geval van de soort ignorus predatorus

    2. Nee, Micha, dat blijkt daar niet uit. De rechter oordeelde niet over het waarheidsgehalte van die bewering maar over het recht van het AD om dat te roepen.

     Jongenshoeren die voor seks worden aangeboden is bovendien totaal wat anders dan duizenden baby’s die worden verkracht, vermoord en in stukken gesneden. Ik vroeg naar één gedocumenteerde casus. Die heb je niet dus je zwetst er leugenachtig omheen.

   3. Beste PM,

    U moet of liever gezegd ‘heeft’ toch zeker wel eens de kreet van Kofi Annan gehoord van “Wie een leven redt, redt de mensheid.”

    Tegenovergestelde is dan volgens mij, “Wie een mens doodt, doodt de mensheid.”

    Als je bij het type volwassen mensen hoort die om klaar te kunnen komen daarvoor hun smerige snikkel in een kinderlijfje moeten persen dan raad ik u beleefd aan duik eens wat verder in de zaak Dutroux.

    1. Primo, Dutroux was een smerig monster die terecht is veroordeeld. Daar bestaat helemaal geen discussie over.
     De discussie hier gaat over de totaal ongefundeerde bewering dat Demmink duizenden kinderen vermoordde, verkrachtte en in stukken sneed.

 4. Een vermakelijk gesprek van Chris Klomp met Micha. Chris laat Micha alle hoeken van de kamer zien en Micha probeert zwetend het gesprek te beëindigen. Chris stelt Micha de vraag die ik hem ook vaak stelde: Demmink zou duizenden kinderen hebben verkracht en vermoord en is het mogelijk één geval te documenteren? Dat lukt Micha niet want hij zoog het allemaal uit zijn duim. Zijn stotterende verweer is zowel vermakelijk als aandoenlijk: het betrof duizenden weeskinderen zonder ouders die om die reden ook geen aangifte konden doen. Chris ontmaskert Micha in het gesprekje als een leugenachtige fantast. Harder kun je niet door de mand vallen.

  1. Èén geval te Documenteren…?

   Als je DNA afneemt van alle elite en adel dan los je 95% van ALLE onopgeloste cq openstaande gevallen Kinder moord en verkrachting ÓP!

   Máár..Zié dáár maar ns aan te Komen..

   1. Bonusje, het gaat me niet eens om een sluitende bewijsvoering. Malle Micha beweert dat Demmink duizenden kinderen verkrachtte en vermoordde en hij kan niet één geval zelfs met naam en toenaam noemen, laat staan dat hij zelfs maar aannemelijk kan maken dat Demmink de dader was.
    Het is allemaal krankzinnige fantasie van een volledig doorgedraaide man.

     1. Milly Boele was 12 jaar en werd vermoord door Sander V. die schuld bekende en Marinanne Vaatstra was 16 die werd vermoord door Jasper S. die schuld bekende.
      Het betrof dus geen baby’s en er is geen begin van een aanwijzing dat Demmink die meisjes verkrachtte en vermoordde.

      Zijn jullie wel goed snik?

     2. Ik vind u veel te beslissend en aanmatigend voor iemand die blijkbaar totaal niet in de materie ingevoerd is @PM

      Ook had heel de staat en overheid al lang bij de blokkendoos woningen langs kunnen gaan met een pasfoto van demmink en was de zaak opgelost geweest…deed men niet ..ondanks daar een Kinder pooier resideerde.

      Al jaren had men het verzwegen op Marianne Vaatstra gevonden DNA van een onbekende blanke man mét joods component kunnen vergelijken met demmink met pr de vries met wim dankbaar en de van vollenhovens en was de zaak opgelost geweest..deed men niet..ook jan snel heeft dit niet ten gunste van zijn client Jasper gebruikt!!!

      De hofnar zaak werd totaal kapot gezwegen…wees gerust heel de adel en elite is dáár over de Kleutertjes heen geweest incluis ú!

      Met déze staat van zijn komen we dus nergens!

      Er zijn dus door nota bene door FBI zelf(hofnarzaak) aangegeven mega zaken inzake Kinder misbruik door hoog level en overheden..en dat ook internationaal.

      Een miljoen Kinderen per jaar verdwenen/verdwijnen spoorloos uit Europa wat alle jaren en decennia verzwegen werd door alle overheden diensten en instanties incluis Jeugs zorg amnesty eu en media..laat staan welk meervoud dán nog verkracht misbruikt verprostitueert werd/wordt..

      En gáf u niet zélf Ouders een boete als die misbruik van hun Kind aan gaven bij politie?

     3. Bonusje is een triest voorbeeld van de razende associatieve fantasiewereld waarin plottertjes zich bevinden. Geen snipper bewijs en een totaal gebrek aan logica maar veel spannende verhalen. Waarom gingen ze niet met het DNA van Vaatstra naar de van Vollenhovens, dan was de zaal opgelost geweest. Tegen zoveel idiotie is geen kruid gewassen.

 5. Waarom kan Kat zich nooit gedragen in een telefoongesprek, immer die achterlijke trekjes.

  En dit is vooral strange als Klomp toch zeer redelijk Kat te woord staat.

  “”Na ontslag bij defensie moet je 5 jaar je bek houden daarna mag je echt wel zeggen of je in een bunker hebt gewerkt.”””
  Ja en elke persoon met een bepaald dienstverleden kan zelf invullen hoe hij dit persoonlijk uitdraagd en hoeft deze grens niet door een ander te laten bepalen.
  En ja er zijn personen die dit gebruiken voor hun status en dus pronken met hun militaire status.

  Dus kan gij geen waarde aangeven aan je bewering ………. naar mijn idee.

  Dat hij de NFI heeft bezocht is meer dan logisch zoals een schilder zijn verffabriek bezoekt, en aangezien zijn journalstieke loopbaan in een rechtbank met opsporingzaken en bewijsvoering te maken hebben ………. is dit dus helemaal niet zo spannend.

  Betreft de kritiek van Micha op politie agenten aangaande moord, heeft Kat zijn eigen wetboekje in zijn hoofd plus onderbuik redenaties, terwijl Klomp zich duid met toegepaste wetten aangaande de bepaling moord.

  Wat ook het probleem is tussen het volk en het recht, en dus deels dus voor onbegrip zorgt.O f het volk moeten zich wat meer vediepen of justitie moet beter inzicht geven ……….zie rechtbank programma s heden dagen en andere voorlichting.

  Volgens mij reageerde Kat nog zo verbolgen over Geert Wilders en de bijbehorende informatie inzake de rechters en hun aanpassingen.

  Overigens je brengt het met veel tromgeroffel, maar zo bijzonder is het ook weer niet. Tevens moet je het doen met de interpetatie van je bron met de mogelijkheid dat die het evenwel verkeerd kan hebben, of zich deels laat voeden door racune.

  1. Grappig ..een eendagsvliegje met pseudowetenschappelijk gebrul in een mensen lichaam..u vergeet dat er al heel wat artikelen en conclusies omtrent klomp op deze site aanwezig zijn die meewegen en wederzijds met bovenstaande elkaar onderstrepen.

  2. “Betreft de kritiek van Micha op politie agenten aangaande moord, heeft Kat zijn eigen wetboekje in zijn hoofd plus onderbuik redenaties, terwijl Klomp zich duid met toegepaste wetten aangaande de bepaling moord.”

   Áls ..en klomp noch wélk ander journalist heeft dat na getrokken.. politie van de 573 dodelijke verkeers slachtoffers er zelf 500 in 2014 dood rijdt … komt men tóch op idee als dat politie autos als massamoord drones worden ingezet tegen de Bevolking.

   Enkel de autobranche meldde satanisch en ironies dat de premies auto omhoog gaan…maar met máár 73 verkeersdoden..moet men dán eigenlijk wél premie betalen? Dié premie is nét zó n criminele woeker en frauden als de zorgpremies en accijnsen…en toén ging Dascha Graafsma dood.

   Journalisme professioneel militaire dienst geheime diensten echelon …gladio .. en aanvallen op en gangstakingen van Burgers en misbruik Bestrijders …dan zit men bij bankier de Pensioenkas leegrover ruud lubbers op schoot en bij de van vollenhovens en centraalbankiers israel azerbeidjaan china turkye en eucommisie die er alles aan doen om demmink als afleiding en pispaal te gebruiken om te voorkomen dat eigen werken Beter Bekeken worden zo als internationale mega Kinder drogeringen en verkrachtingen mega roof decenia lang van talloze honderden triljoenen euros en mega slaven handel en globale genociden..alle schooltjes en creches als tavistok martel instituten..laat staan verdere en verdergaande totaal leegroof land grond eigendommen etc etc ..

   Ziet uit dat chris sinds die ook door justitie geklist en ingespannen is minstens drie baasjes heeft nu… en een duidelijke Bewezen opdracht!

 6. Dit kan omineus zijn (woorden als vreemd, raar, vreemdigheden, merkwaardig e.d. uit de mond van eenvoudige zielen, kunnen een allereerste indicatie van ‘alien mindset in action’ zijn. Mensen vallen nogal eens “als dode takken van de boom” rond een zich een weg dóór het leven hakkende psychopaat. Ze melden zich ziek, nemen “zelf” ontslag, vragen overplaatsing aan enz. enz. tot aan zelfmoord toe):

  “….die klomp is een rare kerel. Ik wil niets meer met hem van te doen hebben.”

  GEVAAR: niet onderschatten!

  ‘Beware the southing voice, the voice of reason”

 7. Micha, weet je zeker dat je er door jouw “klokkenluider wiens naam bij ons bekend is” niet ingeluisd wordt? Bovenstaande levensloop lijkt me wat hoog gegrepen voor heer Klomp.

 8. Als Klomp ten volle zou beseffen dat PB BV als vazalstaat van de USA/GB gegrondvest is op psychopathie (en wat dat betekent) en daar “wel mee kan leven”, dan is het een anti-menselijk weerzinwekkend sujet.

  Dat zou dan zijn ‘rising-star’ positie (“Hij liep heel snel door de rangen heen”) zoals beschreven kunnen verklaren. Psychopaten herkennen de aberratie bij elkaar en wel als “The real McCoy”.

  1. Mogelijk dan n zoontje onder valse naam uit de adel of joodse elite kringen. Daar hebben we n epidemie van in besturen en overhden wetgevingen en politiek..zo wát n familiebedrijfje

 9. Na ontslag bij defensie moet je 5 jaar je bek houden daarna mag je echt wel zeggen of je in een bunker hebt gewerkt.Dus zelfs daar liegt hij over tenzij hij natuurlijk nog steeds werkt voor defensie en niet voor het ad!

Geef een reactie